Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Videoclip oficial: Helloween - Skyfall

Helloween a lansat mult aşteptatul single "Skyfall" şi odată cu el ne oferă şi un nou videoclip. Formaţia germană sărbătoreşte reuniunea istorică a 3 solişti cu acest nou track, care anticipează şi un album nou. Clipul de 7 minute include o variantă editată a unei piese de 12 minute, care este un etalon power metal. Videoclipul cu un alien ca protagonist se vede în articol.

La întâlnirea dintre speed metal şi power metal se află fix Helloween cu piesa "Skyfall". Artiştii din trupă se transformă în personaje îmbrăcate în armuri cosmice, în stil Iron Man şi iau contact cu o civilizaţie extraterestră. Vedem OZN-uri, creaturi cu ochi migdalaţi, chitarişti înconjuraţi de un câmp de energie şi o super reuniune a marilor voci Helloween. Grupul german power metal va lansa albumul "Helloween" pe 18 iunie, iar "Skyfall" este primul single de pe LP.

De această dată formaţia cântă într-un lineup clasic extins, care implică 3 solişti ce au colaborat cu formaţia pe parcursul anilor. Noul single are 7 minute şi jumătate în varianta "Video Edit", dar versiunea de pe album va fi de 12 minute. Ea a fost compusă de către Kai Hansen, cofondatorul, solistul şi chitaristul Helloween, care a părăsit trupa în 1988. A revenit totuşi în 2017, alături de solistul clasic Michael Kiske. Pionerii power metal-ului nemţesc testaseră apele cu o piesă de reuniune încă din 2017, "Pumpkins United".

Se întâmplă rar să auzim 3 solişti pe o piesă metal şi vine în minte aici super grupul Killer be Killed, care are tot 3 solişti. În cazul Helloween cântă la voce Hansen, Kiske şi Deris, a căror sinergie şi fuziune vocală este admirabilă şi se potriveşte neaşteptat de bine. "Helloween" este primul album din 2015 încoace. Atunci apărea "My God-Given Right". Artwork-ul noului LP este creat de către artistul Eliran Karton, care a mai colaborat cu Hatebreed, Soulfly, Testament, Iced Earth şi Sodom.

Iată tracklist-ul noului material discografic:

01. Out For The Glory
02. Fear Of The Fallen
03. Best Time
04. Mass Pollution
05. Angels
06. Rise Without Chains
07. Indestructible
08. Robot King
09. Cyanide
10. Down In The Dumps
11. Orbit
12. Skyfall

Proiectul "Pumpkins United" a implicat şi un turneu, care l-a adus pe Kiske pentru prima oară alături de Helloween din 1993 încoace. Şi Hansen a apărut la diferite concerte şi festivaluri pe parcursul anilor, chiar dacă părăsise trupa în 1988. Acest mega lineup a ajuns inclusiv în România în 2017, cu un concert în decembrie la Romexpo.

Citește mai multe despre Helloween
Videoclipuri cu Helloween
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE