Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Helen - Bloodfire

Helen, pe numele real Elena Moroșanu, a lansat videoclipul piesei "Bloodfire". Melodia explorează felurile în care se manifestă iubirea modernă.

Videoclipul piesei "Bloodfire" a fost filmat în Amsterdam, alături de Philine Van Den Hul, cunoscută pentru fotografiile și filmele cu tematică vintage care o propulsează în noul val de artiști vizuali din Europa.

Piesa "Bloodfire" vorbește despre cum fiecare dintre noi caută persoana specială și există permanenta dorință de a simți focul iubirii. Acțiunea are loc într-o catedrală veche, încărcată de istorie și poveste, care conturează tema iubirii moderne din piesă.

"Dacă prima piesă lansată, "Rare", explorează cumva latura mai fragilă, "Bloodfire" pune accentul pe pasiunea care apare în iubirea modernă și cum ne schimbă, cum ne modelează, cum ne face să ne simțim.

Compun și scriu versuri de când aveam 14 ani și am avut o călătorie de artist care m-a purtat prin diverse momente și stiluri muzicale. Cumva, simt că EP-ul "Rare" mă reprezintă cel mai mult pentru că am reușit să transpun toate layerele care mă definesc ca artist. Nu e doar o poveste, e povestea mea, și sunt sigură că foarte mulți oameni se vor regăsi în piese." - Helen

Proiectul solo al cântăreței Elena Moroșanu a început în urmă cu trei ani, iar acum se pregătește să revină cu un album care o să îmbine diverse stiluri, de la funk, R&B, electro-pop sau vibe-uri de jazz.

Citește mai multe despre Helen
Videoclipuri cu Helen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE