Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Helen - Bloodfire

Helen, pe numele real Elena Moroșanu, a lansat videoclipul piesei "Bloodfire". Melodia explorează felurile în care se manifestă iubirea modernă.

Videoclipul piesei "Bloodfire" a fost filmat în Amsterdam, alături de Philine Van Den Hul, cunoscută pentru fotografiile și filmele cu tematică vintage care o propulsează în noul val de artiști vizuali din Europa.

Piesa "Bloodfire" vorbește despre cum fiecare dintre noi caută persoana specială și există permanenta dorință de a simți focul iubirii. Acțiunea are loc într-o catedrală veche, încărcată de istorie și poveste, care conturează tema iubirii moderne din piesă.

"Dacă prima piesă lansată, "Rare", explorează cumva latura mai fragilă, "Bloodfire" pune accentul pe pasiunea care apare în iubirea modernă și cum ne schimbă, cum ne modelează, cum ne face să ne simțim.

Compun și scriu versuri de când aveam 14 ani și am avut o călătorie de artist care m-a purtat prin diverse momente și stiluri muzicale. Cumva, simt că EP-ul "Rare" mă reprezintă cel mai mult pentru că am reușit să transpun toate layerele care mă definesc ca artist. Nu e doar o poveste, e povestea mea, și sunt sigură că foarte mulți oameni se vor regăsi în piese." - Helen

Proiectul solo al cântăreței Elena Moroșanu a început în urmă cu trei ani, iar acum se pregătește să revină cu un album care o să îmbine diverse stiluri, de la funk, R&B, electro-pop sau vibe-uri de jazz.

Citește mai multe despre Helen
Videoclipuri cu Helen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE