Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Havana - "Vita Bella"

Havana, proiectul ce îi reunește pe Nadir, Vanotek și Sorin de la Crush, a lansat videoclipul piesei "Vita Bella". Urmărește materialul pe InfoMusic.

Nadir împreună cu producătorii Vanotek și Sorin Seniuc au lansat single-ul "Vita Bella". Melodia lansată sub proiectul Havana beneficiază de un videoclip realizat într-un decor minimalist, cu o imagine senzuală.

Nadir

Nadir

Dacă primul single Havana,“Vanessa” (iulie 2014) a îmbinat româna și engleza, de această dată refrenul este în limba italiană pe ritmuri de inspirație orientală. Cântecul "Vita Bella" a fost compus de Nadir, alături de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) și Alexandra Tirtirau în studiourile Smash Production. Videoclipul disponibil mai jos a fost regizat de Khaled Mokhtar și a fost filmat în București. Khaled Mokhtar este primul român câștigător YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei și al Alexandrei Stan.

Vocea proiectului Havana, Nadir a devenit cunoscut odată cu participarea la X-Factor și prin lansarea pieselor “Culoarea ta” (feat. CRBL) și “Prietena ta” (colaborarea cu Randi și Uddi). Vanotek a produs piese pentru cântăreți români ca Dan Balan, Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale și Antonia, iar Sorin Seniuc face parte din trupa Crush.

Citește mai multe despre HavanaNadir
Videoclipuri cu HavanaNadir
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE