Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO

Videoclip oficial: Havana - "Vita Bella"

Havana, proiectul ce îi reunește pe Nadir, Vanotek și Sorin de la Crush, a lansat videoclipul piesei "Vita Bella". Urmărește materialul pe InfoMusic.

Nadir împreună cu producătorii Vanotek și Sorin Seniuc au lansat single-ul "Vita Bella". Melodia lansată sub proiectul Havana beneficiază de un videoclip realizat într-un decor minimalist, cu o imagine senzuală.

Nadir

Nadir

Dacă primul single Havana,“Vanessa” (iulie 2014) a îmbinat româna și engleza, de această dată refrenul este în limba italiană pe ritmuri de inspirație orientală. Cântecul "Vita Bella" a fost compus de Nadir, alături de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) și Alexandra Tirtirau în studiourile Smash Production. Videoclipul disponibil mai jos a fost regizat de Khaled Mokhtar și a fost filmat în București. Khaled Mokhtar este primul român câștigător YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei și al Alexandrei Stan.

Vocea proiectului Havana, Nadir a devenit cunoscut odată cu participarea la X-Factor și prin lansarea pieselor “Culoarea ta” (feat. CRBL) și “Prietena ta” (colaborarea cu Randi și Uddi). Vanotek a produs piese pentru cântăreți români ca Dan Balan, Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale și Antonia, iar Sorin Seniuc face parte din trupa Crush.

Citește mai multe despre HavanaNadir
Videoclipuri cu HavanaNadir
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE