Urmărește-ne în Social Media

Havana - "Vita Bella"

Havana, proiectul ce îi reunește pe Nadir, Vanotek și Sorin de la Crush, a lansat videoclipul piesei "Vita Bella". Urmărește materialul pe InfoMusic.

Nadir împreună cu producătorii Vanotek și Sorin Seniuc au lansat single-ul "Vita Bella". Melodia lansată sub proiectul Havana beneficiază de un videoclip realizat într-un decor minimalist, cu o imagine senzuală.

Nadir

Nadir

Dacă primul single Havana,“Vanessa” (iulie 2014) a îmbinat româna și engleza, de această dată refrenul este în limba italiană pe ritmuri de inspirație orientală. Cântecul "Vita Bella" a fost compus de Nadir, alături de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) și Alexandra Tirtirau în studiourile Smash Production. Videoclipul disponibil mai jos a fost regizat de Khaled Mokhtar și a fost filmat în București. Khaled Mokhtar este primul român câștigător YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei și al Alexandrei Stan.

Vocea proiectului Havana, Nadir a devenit cunoscut odată cu participarea la X-Factor și prin lansarea pieselor “Culoarea ta” (feat. CRBL) și “Prietena ta” (colaborarea cu Randi și Uddi). Vanotek a produs piese pentru cântăreți români ca Dan Balan, Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale și Antonia, iar Sorin Seniuc face parte din trupa Crush.

PUBLICITATE
Comentarii