Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Havana - Vanessa

Nadir, alături de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc, prezintă primul videoclip al noului proiect Havana - "Vanessa". Regia este semnată de Slava Sîrbu, filmările având loc pe plaja de la Vadu, la malul Mării Negre.

Havana este noul proiect al lui Nadir, lansat alături de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc. Primul single semnat Havana se numește "Vanessa" și este o piesă cu un sound exotic. Refrenul melodiei este în limba spaniolă, fiind o premieră pentru Nadir, artistul originar din Libia.

"Ne cunoaștem de ceva vreme, am colaborat pentru mai multe piese și din vorbă în vorbă, Vanotek mi-a aratat proiectul „Vanessa”, de care m-am îndrăgostit la prima audiție. Au urmat multe schimbări și multe ore în studio până a ieșit varianta finală", a povestit Nadir.

Piesa este compusă de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc, iar versurile piesei "Vanessa" sunt semnate de către Nadir și Lexi.

"Am încercat să facem o piesă simplă, fredonabilă, cu orchestrație ușoară și balansată, pentru un public mai larg. Aveam de multă vreme în cap linia asta, dar încă nu știam cui i se potrivește. Nu ne venea să o dăm așa, oricui, pe frumoasa “Vanessa”, dar iată că s-a calificat Nadir. A fost, cumva, dragoste la prima vedere", declară producaăorii piesei, Vanotek și Sorin.

Videoclipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe plaja de la Vadu, la malul Mării Negre. Cu o poveste simplă, estivală, Nadir și Vanessa ne introduc în mirajul unui joc senzual.

Citește mai multe despre Havana
Videoclipuri cu Havana
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE