Urmărește-ne în Social Media

Havana - Vanessa

Nadir, alături de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc, prezintă primul videoclip al noului proiect Havana - "Vanessa". Regia este semnată de Slava Sîrbu, filmările având loc pe plaja de la Vadu, la malul Mării Negre.

Havana este noul proiect al lui Nadir, lansat alături de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc. Primul single semnat Havana se numește "Vanessa" și este o piesă cu un sound exotic. Refrenul melodiei este în limba spaniolă, fiind o premieră pentru Nadir, artistul originar din Libia.

"Ne cunoaștem de ceva vreme, am colaborat pentru mai multe piese și din vorbă în vorbă, Vanotek mi-a aratat proiectul „Vanessa”, de care m-am îndrăgostit la prima audiție. Au urmat multe schimbări și multe ore în studio până a ieșit varianta finală", a povestit Nadir.

Piesa este compusă de producătorii Vanotek și Sorin Seniuc, iar versurile piesei "Vanessa" sunt semnate de către Nadir și Lexi.

"Am încercat să facem o piesă simplă, fredonabilă, cu orchestrație ușoară și balansată, pentru un public mai larg. Aveam de multă vreme în cap linia asta, dar încă nu știam cui i se potrivește. Nu ne venea să o dăm așa, oricui, pe frumoasa “Vanessa”, dar iată că s-a calificat Nadir. A fost, cumva, dragoste la prima vedere", declară producaăorii piesei, Vanotek și Sorin.

Videoclipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe plaja de la Vadu, la malul Mării Negre. Cu o poveste simplă, estivală, Nadir și Vanessa ne introduc în mirajul unui joc senzual.

Comentarii