BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Havana - Mon Amour

După ce a cucerit publicul cu hiturile “Vita Bella” și “Que Sera, Sera”, Havana lansează single-ul și videoclipul “Mon Amour”, alături de Raul Eregep, noua voce a trupei.

"Sunt foarte fericit că fac parte din trupa Havana. Mă simt foarte bine în compania lor și asta cred că este cel mai important. Am așteptat acest moment. Nici nu-mi vine să cred că avem un videoclip. Simt că sunt pe drumul cel bun pentru că asta este tot ce vreau să fac: să cânt. Piesa mi se potrivește și este diferită de tot ce am cântat până acum. Am început să cânt în copilărie, pe la 12 ani. Am participat la KIDsing și la X Factor, unde am făcut parte din echipa Deliei și m-am clasat pe locul 2. Sunt foarte fericit că fac parte din trupa Havana", a spus Raul.

Muzica este compusă de Sorin Seniuc și Vanotek, versurile sunt scrise de Alexandra Țîrțîrău, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Cu un refren în limba franceză în care laitmotivul este iubirea, "Mon Amour" s-a materializat într-un videoclip în care sunt prezentați membrii trupei Havana și o tânără blondă de o frumusețe răvășitoare aflată în compania unei păsări de pradă.

Raul Eregep este un tânăr din Constanța care a impresionat publicul prin apariția sa la cel de-al șaselea sezon al show-ul X Factor, unde s-a clasat pe locul al doilea.

Citește mai multe despre Havana
Videoclipuri cu Havana
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE