Urmărește-ne în Social Media

Havana feat. Lidia Buble - Tatoué

Havana și Lidia Buble au colaborat pentru "Tatoué", o piesă ce te invită la dans. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Tatoué" este compusă de Sorin Adrian Seniuc, Alexandra Miron și Ion Chirinciuc. Cu versuri atât în limba franceză, cât și engleză, piesa vorbește despre dragoste și obsesie. "Tatoué" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Daragiu și filmat la Casa Monteoru.

"Ne doream de ceva timp să scoatem această piesă cu refrenul în franceză, doar că nu găsisem vocea feminină perfectă. Am reușit să vorbim cu Lidia și deja ne imaginam cât de bine va suna vocea ei împreună cu vocea lui Raul. Noi suntem îndrăgostiți de această colaborare și de contribuția minunată a Lidiei pe piesă. <<Tatoué>> vorbește despre o ultimă noapte împreună, un ultim dans, înainte de a spune <<adieu>>", povestește Sorin Seniuc (Havana).

Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. În 2021, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru "Vino, du-te", un hit de succes care și-a făcut loc în playlisturile radio chiar înainte de lansare. A urmat "INTENS", o piesă despre acea dorință arzătoare pe care o simte o femeie atunci când iubește, iar la finalul anului a lansat "Extrapolăm". Recent, artista a colaborat cu DJ Project pentru "Ochii tăi", și cu Direcția 5 pentru "If You Love Me".

De-a lungul timpului, hit-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din toată lumea. Printre single-urile de succes care au cucerit publicul de peste hotare și au adunat împreună peste 330 de milioane de vizualizări pe YouTube se numără "Vita Bella", "Que Sera, Sera", "Mon Amour", "I Lost You", "Big Love" (alături de Yaar și Kaiia), "Broken Heart" (feat. Yaar), "Perfect Kiss" (alături de Yaar și Kaiia) și "Last Night". Anul trecut, Sorin și Raul au lansat "Serenata Mexicana", o piesă cu un sound cool, despre acea poveste de dragoste pe care o auzim încă din băncile școlii.

Comentarii