Urmărește-ne în Social Media

Havana & Ioana Ignat - Vivere

Ioana Ignat ne prezintă "Vivere", cea mai nouă colaborare a sa, cu Havana. O piesă cu influenţe dancehall, care are un aer estival ideal pentru acest sezon cald. Melodia primese un videoclip plin de nuanţe roşii şi visare nocturnă, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul acestui articol.

Havana a dat lovitura pe piaţa locală cu piese precum "Vita Bella", "Mon Amour" şi "Ecoute", iar acum colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat. "Vivere" este o piesă compusă de către Sorin Seniuc, Vanotek şi Alexandra Tirtirau. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cunoscut pentru viziunea oferită videoclipurilor trupei Carla's Dreams.

Acest clip este o călătorie în noapte, cu o tentă roşiatică romantică. Protagoniştii sunt în maşini decapotabile şi se întrezăresc când maşinile trec una pe lângă alta. Aşa se înfiripă idila, transformată într-o atingere blândă a chipului. Acest single este o coproducţie Cat Music, Global Records, Media ProMusic şi GreenEye Music.

Ioana Ignat a apreciat piesa încă de la prima audiţie, după cum a mărturisit recent:

Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mişto, iar Raul are un timbru foarte frumos şi special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesă şi îmi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni

Vocea proiectului Havana, Raul Eregep a apreciat de asemenea colaborarea astfel:

Piesa “Vivere” este perfectă pentru vară, are o stare specială şi îţi rămâne uşor în minte, iar vocea Ioanei Ignat concentrează perfect starea generală. Colaborarea cu ea şi echipa a fost una foarte uşoară şi frumoasă. Ne-am conectat din prima. Filmarea a decurs foarte bine şi aştept cu nerăbdare feedback-ul publicului. Cred foarte, foarte mult în această piesă.

Havana a avut un single foarte apreciat la noi, "Vita Bella", acesta sărind de 42 de milioane de vizualizări. A prins şi în Franţa, Belgia, Rusia sau Grecia. În cadrul acestui proiect îi regăsim şi pe Vanotek şi Sorin de la Crush, iar compoziţia unui alt single de succes "Que Sera, Sera" s-a făcut în studiourile Smash Production. Raul Eregep ajungea în finala X Factor în urmă cu un an, fiind foarte aproape să câştige competiţia.

Ioana Ignat este o prezenţă proaspătă pe scena muzicală românească, activă de puţină vreme, dar deja apreciată pentru timbrul său unic. Ajungea în topuri prin piesa "Doar pe a ta", colaborare cu Edward Sanda. Aceasta s-a aflat în topuri radio, TV, pe iTunes şi Shazam timp de 20 de săptămâni anul trecut. Una dintre cele mai apreciate piese ale sale este "Nu mă uita", care a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 25 mai 2018

Ioana Ignat

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5