Urmărește-ne în Social Media

Havana & Ioana Ignat - Vivere

Ioana Ignat ne prezintă "Vivere", cea mai nouă colaborare a sa, cu Havana. O piesă cu influenţe dancehall, care are un aer estival ideal pentru acest sezon cald. Melodia primese un videoclip plin de nuanţe roşii şi visare nocturnă, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul acestui articol.

Havana a dat lovitura pe piaţa locală cu piese precum "Vita Bella", "Mon Amour" şi "Ecoute", iar acum colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat. "Vivere" este o piesă compusă de către Sorin Seniuc, Vanotek şi Alexandra Tirtirau. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cunoscut pentru viziunea oferită videoclipurilor trupei Carla's Dreams.

Acest clip este o călătorie în noapte, cu o tentă roşiatică romantică. Protagoniştii sunt în maşini decapotabile şi se întrezăresc când maşinile trec una pe lângă alta. Aşa se înfiripă idila, transformată într-o atingere blândă a chipului. Acest single este o coproducţie Cat Music, Global Records, Media ProMusic şi GreenEye Music.

Ioana Ignat a apreciat piesa încă de la prima audiţie, după cum a mărturisit recent:

Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mişto, iar Raul are un timbru foarte frumos şi special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesă şi îmi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni

Vocea proiectului Havana, Raul Eregep a apreciat de asemenea colaborarea astfel:

Piesa “Vivere” este perfectă pentru vară, are o stare specială şi îţi rămâne uşor în minte, iar vocea Ioanei Ignat concentrează perfect starea generală. Colaborarea cu ea şi echipa a fost una foarte uşoară şi frumoasă. Ne-am conectat din prima. Filmarea a decurs foarte bine şi aştept cu nerăbdare feedback-ul publicului. Cred foarte, foarte mult în această piesă.

Havana a avut un single foarte apreciat la noi, "Vita Bella", acesta sărind de 42 de milioane de vizualizări. A prins şi în Franţa, Belgia, Rusia sau Grecia. În cadrul acestui proiect îi regăsim şi pe Vanotek şi Sorin de la Crush, iar compoziţia unui alt single de succes "Que Sera, Sera" s-a făcut în studiourile Smash Production. Raul Eregep ajungea în finala X Factor în urmă cu un an, fiind foarte aproape să câştige competiţia.

Ioana Ignat este o prezenţă proaspătă pe scena muzicală românească, activă de puţină vreme, dar deja apreciată pentru timbrul său unic. Ajungea în topuri prin piesa "Doar pe a ta", colaborare cu Edward Sanda. Aceasta s-a aflat în topuri radio, TV, pe iTunes şi Shazam timp de 20 de săptămâni anul trecut. Una dintre cele mai apreciate piese ale sale este "Nu mă uita", care a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 25 mai 2018

Ioana Ignat

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Vunk și Ioana Ignat lansează "Ultimul anunț"

"Ultimul anunț" al acestei primăveri vine de la trupa Vunk și Ioana Ignat, care au înregistrat prima lor colaborare. Noua piesă beneficiază și de un videoclip, în care Cornel Ilie are o apariție "spectaculoasă".

Publicat

pe

Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț”
Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț” │ FOTO: VUNK

Vunk a pregătit o surpriză pentru public. Formația va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Ultimul anunț", și înregistrată în colaborare cu Ioana Ignat. Fanii au putut asculta această nouă melodie în cadrul concertului acustic "Numai la doi", de pe 28 februarie, versiunea de studio urmând să fie lansată odată cu videoclipul.

Cornel Ilie: "Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip"

"Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat "Vino, du-te". A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta. (...)

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare. (...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac. (...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul piesei "Ultimul anunț" a fost filmat pe 5 aprilie. Mai jos puteți vedea la ce schimbarea spectaculoasă făcea referire Cornel Ilie.

FOTO: Cornel Ilie la filmarea clipului "Ultimul anunț"

De peste 20 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Citește în continuare