Urmărește-ne în Social Media

Harry Styles & Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman! (Live la Coachella 2022)

Harry Styles a fost unul dintre headlinerii ediției de anul acesta a festivalului Coachella, printre momentele speciale pregătite numărându-se și un duet cu Shania Twain. Cei doi au interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei canadiene, "Man! I Feel Like A Woman!".

Harry Styles le-a oferit miilor de persoane venite la Coachella 2022 un duet inedit și neașteptat cu Shania Twain. În aplauzele frenetice ale celor din public, cei doi au interpretat "Man! I Feel Like A Woman!", o piesă pe care orice ascultător de radio mainstream a auzit-o de cel puțin zeci de ori. La finalul momentului, Harry i-a mulțumit Shaniei, explicând cât de special a fost pentru el acest moment.

"Când eram mic, în mașină, ascultând muzică cu mama mea, această femeie m-a învățat să cânt. Mi-a spus și că bărbații sunt gunoaie, dar, pentru amintirile pe care mi le-ai oferit cu mama mea, îți voi fi mereu recunoscător. Sunt foarte recunoscător că ești aici, în seara aceasta. E un moment special pentru mine, îți mulțumesc mult!", a spus Harry Styles la finalul duetului său cu Shania Twain.

La rândul ei, Shania a mărturisit că este fană a lui Harry și că se simte puțin intimidată de prezența lui. I-a propus apoi să cânte piesa de dragoste "You’re Still The One", pe care ea a compus-o când Harry era doar un copil.

În cadrul setului său de la Coachella, Harry Styles a interpretat și noul său single, "As It Was", piesă care a devenit hit la nivel internațional, debutând pe prima poziție în US Billboard Hot 100, UK Singles și topurile din Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Germania.

Comentarii