Urmărește-ne în Social Media

Harry Styles - As It Was

Harry Styles a lansat "As It Was", primul single de pe viitorul său album - "Harry's House". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Harry Styles, Kid Harpoon și Tyler Johnson, "As It Was" vorbește despre singurătate și dor, despre o relație ce nu mai este ca la început. Mesajul nostalgic al melodiei este îmbrăcat într-un sunet antrenant, influențat de muzica anilor '80.

"As It Was" este extrasă de pe "Harry's House", al treilea album din cariera muzicianului. Discul conține 13 piese și va fi lansat pe 20 mai.

Noul single este acompaniat de un videoclip realizat de regizoarea ucraineană Tanu Muino. Aceasta a fost nominalizată la Premiile Grammy din acest an pentru videoclipul "Montero (Call Me By Your Name)" al rapperului Lil Nas X.

În ceea ce privește "As It Was", clipul îl prezintă pe Harry îmbrăcat într-o salopetă roșie cu paiete în timp ce prezintă mișcările unui dans contemporan. Alături de el apare un personaj feminin purtând la rândul său o salopetă cu paiete, dar albastră.

În altă ordine de idei, Harry se pregăteşte de un amplu turneu în U.K. și Europa în această vară. De asemenea, artistul va fi headliner la Coachella Festival 2022 alături de Kanye West şi Billie Eilish.

Comentarii