Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Harry Styles - Adore You

Harry Styles ne prezintă povestea peştişorului de aur găsit în mare, dar fără cele 3 dorinţe, în noul videoclip "Adore You". Piesa are puternice influenţe de ani '70 şi sună a hit văratic. O puteţi asculta în articol şi să îi savuraţi clipul tipic britanic.

Harry Styles a revenit în topuri şi pe buzele tuturor odată cu single-urile lansate în perioada apariţiei sale la Saturday Night Live, "Watermelon Sugar" şi "Lights Up". Acum "Adore You" ne prezintă o latură plină de energie efervescenţă a lui Harry, printr-un single plin de chitară funky şi backing vocals înălţătoare. Videoclipul este cel puţin bizar, iar peştişorul găsit de Harry se transformă într-un veritabil monstru marin, care devine tot mai greu de ascuns şi păzit.

Totul este povestit de către un micuţ şi pictat de fata cu părul vâlvoi. Este un videoclip britanic sadea, plin de ploaie şi nori, ţărmuri nesfârşite, pescari şi baruri cu halbe de bere. Până la final înţelegi că peştele este de fapt suma sentimentelor lui Harry şi toate manifestările sale sunt de fapt frici, nesiguranţe şi lipsa de iubire de sine. Astfel "Adore You" nu este neapărat o piesă de dragoste, ci o piesă de auto acceptare şi auto iubire.

Cele 3 single-uri lansate de fostul membru One Direction au prefaţat un nou album, intitulat "Fine Line". Acesta va debuta pe 13 decembrie şi o parte din compoziţiile de pe LP au fost influenţate de consumul de ciuperci halucinogene în Miami, după cum chiar Harry a recunoscut. Artistul a dorit să fie mai creativ şi să scape de inhibiţii, trăind experienţa psihedelică alături de prieteni. Nu totul s-a terminat cu bine totuşi, pentru că experienţa cu ciupercile l-a făcut pe tânărul de 25 de ani să îşi muşte vârful limbii, pe care l-a retezat.

Videoclipul cel nou este regizat de către Dave Meyers şi a primit un teaser foarte complex. E vorba despre o campanie de promovare a unei insule numite "Eroda", care avea pagină oficială, atracţii turistice şi fotografii foarte convingătoare. Erau chiar şi testimoniale de la vizitatori. Totul a fost de fapt doar "Adore" scris invers şi o serie de poveşti create în jurul insulei pentru a stârni interesul fanilor. Mulţi au crezut că este o aluzie la serialul "Black Mirror" sau un nou joc video, dar era de fapt acest single şi videoclip Harry Styles.

Inclusiv un feed de Instagram şi o serie de reclame pentru insula Eroda au apărut pe web. A mai fost o serie de teasere pentru noul album, sub formă de postere uriaşe în Australia şi California cu sloganul "TPWK" ("Treat People with Kindness" - "Tratează lumea cu bunătate").

Citește mai multe despre Harry Styles
Videoclipuri cu Harry Styles
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE