Urmărește-ne în Social Media

Harlequin_Jack – CYBORG

Harlequin_Jack a lansat piesa „CYBORG”, care este de altfel și primul single extras de pe viitorul album, „Murder_Party vol. II”. Imaginile desprinse parcă din filmele horror și ritmurile îmbinate cu electro și alternative reprezintă noile caracteristici cu care trupa își impresionează fanii.

Piesa face parte din noua direcție electro-rock pe care aceștia o abordează pentru albumul cu numărul 2 al formației care va ieși în noiembrie 2016. „CYBORG” a fost compusă de Narcis Axinte, iar de mix și mastering s-au ocupat Bogdan Green și Vlad Stoicescu de la GreenVille Music. De conceptul noului videoclip s-au ocupat Mihai Marin (Dragonfish) și Narcis Axinte, solistul trupei. De-a lungul clipului este scoasă în evidență latura violentă și de tortură a unei epoci dominate de tehnologie, desprinsă parcă dintr-un film horror pe ritmuri electro și alternative.

„După cum ne-am propus de când am înființat această trupă, vrem cu fiecare release să facem ceva diferit muzical, în același timp păstrând vibe-ul și atmosfera dark cu care ne-am consacrat. Murder_Party vol. II face parte dintr-o trilogie de soundtrack-uri pentru filme horror. Dacă primul album a fost coloana sonoră a unui film cu influențe de dark-cabaret și cu elemente de sanatoriu pe-alocuri, albumul 2 se va concentra pe ideea de horror - Sci-Fi, conținând mult mai multe elemente electronice ca primul, totodată menținând agresivul si distorsiunile prezente si pe primul album. CYBORG este printre primele melodii care ne-a influențat să mergem în această direcție, fiind un fel de punte între electro și alternative-rock. Videoclipul face referire la violență și tortură într-o epocă a tehnologiei care este uneori greu de înțeles și de acceptat social. Corpul uman nu este nimic mai mult decât o mașinărie construită cu elemente organice ce au rolul de a ține creierul în viață, prin urmare de a ne ține conștienți. Conform cu aceasta, nu sunt cyborgii de fapt umani? Și ce anume definește a fi uman de fapt?”, declară Narcis Axinte

PUBLICITATE
Comentarii