Urmărește-ne în Social Media

Hara - Noapte Albă

Trupa Hara a lansat piesa "Noapte Albă", însoțită de un videoclip filmat în cadrul petrecerii Retro Party România de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Te invităm să-l urmărești.

"Piesa <<Noapte albă>> este despre noi toți. E despre conectare, eliberare, evadare. După doi ani de restricții am simțit cum explodează viața prin toate simțurile și emoțiile mele și am vrut să pun asta într-o piesă care să ne aducă împreună cu prietenii și cu noi înșine.

M-a bântuit linia melodică a piesei de aproape un an, nu știam ce vrea de la mine. Apărea și dispărea, în cele mai neașteptate momente, în mașină, în timpul unei întâlniri, la cumpărături sau când mergeam la culcare. Și la un moment dat, în pauza unui concert, am luat chitara și m-am închis în backstage. Am cântat primele acorduri care mi-au venit și simțeam că mă ia pe sus. Mi-a rămas în minte toată seara și apoi, când am ajuns la hotel am scos repede chitara și m-am lăsat dus de val", a declarat Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.

Colegii din trupă au primit chiar dimineața următoare piesa din mintea lui Flavius, înregistrată spontan, pe telefon.

"În acea dimineață am apăsat Record pe telefon și am cântat piesa, așa cum a venit, fără nicio corectură sau reluare și am trimis-o băieților din trupă. Le-a plăcut mult și au început să-mi trimită și ei linii de vioară, chitară sau bass. Prima dată am cântat piesa la Retro Party România, în 10 martie, unde 6.000 de oameni au cântat alături de noi și au făcut o atmosferă de vis. Acolo am filmat și videoclipul piesei", a adăugat Flavius.

Lansarea oficială a piesei a avut loc în 29 martie cu un concert live la Europa FM, moment care a fost transmis pe Facebook. În doar câteva zile, piesa a fost ascultată de peste jumătate de milion de persoane și s-a bucurat de feedback-uri pozitive.

De 23 de ani, trupa Hara încântă ascultătorii cu stilul inconfundabil pop-rock și cu melodii precum "Totaya Ye", "Ce ți-aș face", "Cine", "Ne vedem la Cluj" sau "Muro Shavo". Formația s-a înființat la Cluj în anul 2000. Membrii actuali ai formației sunt: Flavius Buzilă (voce, chitară), Nunu Racris (tobe), Andrei Bălașa (chitară), Mihai Andrițcu (vioară), Andrei Stoi (percuții, bass).

Comentarii