Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Strangers ft. Lauren Jauregui

Halsey îşi pune mănuşile de box pentru un meci pe viaţă şi pe... dragoste cu Lauren Jauregui în noul videoclip "Strangers". Cu o echipă de îngeri şi demoni în spate cele două protagoniste sunt gata de duel. Puteţi viziona noul videoclip în cadrul articolului.

Halsey şi Lauren Jauregui îşi etalează sentimentele în ringul de box în acest videoclip. Colaborarea continuă povestea care domina albumul "Hopeless Fountain Kingdom", cea a unui Romeo feminin şi a unei Juliete masculine. Halsey şi Jauregui se metamorfozează în Luna şi Rosa, două sportive care sunt gata de luptă pugilistică.

Cele două au un trecut încărcat, cu familii rivale, iar totul este catalizat în marea înfruntare dintre corzile elastice. Nici una dintre protagoniste nu se teme să arunce pumni, în vreme ce cântă despre o persoană iubită care nu mai sună deloc la telefon. Rosa este în alb angelic, cu o echipă de "îngeri" în spate, iar Luna (Halsey) este cea cu părul albastru şi costumul roşu.

După croşee şi eschive, plus câteva cameo-uri de luptători în public, Luna pare să câştige lupta. Deşi este plină de sânge şi vânătăi. Povestea se încheie cu "va urma", cu un înger cu dreaduri care face schimb de pandative cu câştigătoarea. Personajul se numeşte Angelus şi face parte din familia Lunei, de aici şi asocierea cu Romeo şi Julieta şi clanurile rivale.

Luna a fost smulsă din braţele lui Angelus în videoclipul piesei "Now or Never", primul single de pe albumul "Hopeless Fountain Kingdom". Totul se leagă într-o poveste romantică, cum rar vedem în ziua de azi în pop. Halsey se află în turneu încă din toamnă trecută pentru a promova albumul său cu numărul 2. Prima etapă a turneului i-a adus pe scenă pe Charli XCX şi PartyNextDoor, în deschiderea sa.

Între timp i s-au alăturat şi Jauregui, Kehlani sau Jessie Reyez. Seria de concerte se încheie în septembrie la Berlin. În acest an am aflat că Sony Pictures va realiza un film despre viaţa lui Halsey. Artista a lansat în aprilie colaborarea cu Big Sean şi Stefflon Don "Alone", după ce a dat lovitura cu hitul "Him & I", interpretat la SNL la început de an.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Halsey a lansat varianta extinsă a albumului "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Halsey începe noul an cu o variantă extinsă a celui mai recent album, "If I Can’t Have Love, I Want Power". În tracklistul acestei versiuni se regăsesc două piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Music Album. Discul a fost, de asemena, inclus în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicatii de specialitate. Varianta extinsă a albumului conține doua piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sărbătoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Materialul a fost pe prima poziție și în Billboard's Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts si Spotify Top 10 Global Album Debuts.

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a primit, de asemenea, aprecieri din partea unor publicații reputate, precum The New York Times, Rolling Stone, NYLON, Cosmopolitan, Complex, Entertainment Weekly, Vulture, People, Kerrang, Slate, Billboard si NME.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power" Extended Edition:

 1. The Tradition
 2. Bells in Santa Fe
 3. Easier than Lying
 4. Lilith
 5. Girl is aGun
 6. You asked for this
 7. Darling
 8. 1121
 9. honey
 10. Whispers
 11. I'am not a Woman, I'm a God
 12. The Lighthouse
 13. Ya'aburnee
 14. Nightmare
 15. Nightmare Reprise
 16. People disappear here

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 de milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 de miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de cître revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5