Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Halsey - Strangers ft. Lauren Jauregui

Halsey îşi pune mănuşile de box pentru un meci pe viaţă şi pe... dragoste cu Lauren Jauregui în noul videoclip "Strangers". Cu o echipă de îngeri şi demoni în spate cele două protagoniste sunt gata de duel. Puteţi viziona noul videoclip în cadrul articolului.

Halsey şi Lauren Jauregui îşi etalează sentimentele în ringul de box în acest videoclip. Colaborarea continuă povestea care domina albumul "Hopeless Fountain Kingdom", cea a unui Romeo feminin şi a unei Juliete masculine. Halsey şi Jauregui se metamorfozează în Luna şi Rosa, două sportive care sunt gata de luptă pugilistică.

Cele două au un trecut încărcat, cu familii rivale, iar totul este catalizat în marea înfruntare dintre corzile elastice. Nici una dintre protagoniste nu se teme să arunce pumni, în vreme ce cântă despre o persoană iubită care nu mai sună deloc la telefon. Rosa este în alb angelic, cu o echipă de "îngeri" în spate, iar Luna (Halsey) este cea cu părul albastru şi costumul roşu.

După croşee şi eschive, plus câteva cameo-uri de luptători în public, Luna pare să câştige lupta. Deşi este plină de sânge şi vânătăi. Povestea se încheie cu "va urma", cu un înger cu dreaduri care face schimb de pandative cu câştigătoarea. Personajul se numeşte Angelus şi face parte din familia Lunei, de aici şi asocierea cu Romeo şi Julieta şi clanurile rivale.

Luna a fost smulsă din braţele lui Angelus în videoclipul piesei "Now or Never", primul single de pe albumul "Hopeless Fountain Kingdom". Totul se leagă într-o poveste romantică, cum rar vedem în ziua de azi în pop. Halsey se află în turneu încă din toamnă trecută pentru a promova albumul său cu numărul 2. Prima etapă a turneului i-a adus pe scenă pe Charli XCX şi PartyNextDoor, în deschiderea sa.

Între timp i s-au alăturat şi Jauregui, Kehlani sau Jessie Reyez. Seria de concerte se încheie în septembrie la Berlin. În acest an am aflat că Sony Pictures va realiza un film despre viaţa lui Halsey. Artista a lansat în aprilie colaborarea cu Big Sean şi Stefflon Don "Alone", după ce a dat lovitura cu hitul "Him & I", interpretat la SNL la început de an.

Citește mai multe despre HalseyLauren Jauregui
Videoclipuri cu HalseyLauren Jauregui
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE