Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: Halsey - Sorry

Halsey a lansat videoclipul oficial al piesei "Sorry". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Artista apare într-o filmare emoționantă, realizată one-shot, care prezintă povestea unei iubiri neîmplinite, aceasta cerându-și iertare unui "iubit necunoscut". Halsey a declarat că și piesa a fost înregistrată o singură dată, aceasta rămânând varianta finală.

Din punct de vedere conceptual, videoclipul este o continuare a pieselor "Bad at Love" și "Now or Never", care par a se lega între ele – în "Now or Never" artista își tunde părul, în "Bad at Love" comite o crimă, iar "Sorry" se încheie cu scena apocaliptică a unui accident de mașină, Halsey apărând plină de sânge într-un cadru dezolant. Împreună cu Sing J Lee, aceasta s-a ocupat de regia celor trei videoclipuri.

"Sorry" face parte de pe albumul "Hopeless Fountain Kingdom", ce a ajuns în topul Billboard Hot 100 în vara anului 2017.

"Him & I", în colaborare cu G-Eazy avut succes în mai multe regiuni ale lumii, plasându-se pe prima poziție în topul din Ungaria, poziția a 15-a în topul US Billboard Hot 100, locul 17 în clasamentul UK R&B și poziția a 10-a în topul din Australia, unde a fost și certificat cu aur pentru vânzări ce au depășit 35.000 de exemplare.

Ashley Nicolette Frangipane, pe numele ei din buletin, este născută în New Jersey, având rădăcini italiene și ungurești din partea mamei și africane din partea tatălui. Artista cântă la mai multe instrumente: violă, vioară, violoncel și chitară acustică.

A devenit cunoscută datorită colaborării cu The Chainsmokers, la piesa "Closer". Halsey se joacă cu ritmuri de synth pop și electro pop, reușind să lanseze două albume până acum – "Badlands" și "Hopeless Fountain Kingdom".

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE