Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Halsey - Castle (soundtrack "The Huntsman: Winter’s War")

Halsey a lansat videoclipul piesei "Castle", de pe coloana sonoră a filmului "The Huntsman: Winter’s War". Vizualul conține secvențe cu personajele principale ale peliculei: The Huntsman, Freya, Sara și Ravenna.

Halsey a lansat un videoclip nou pentru piesa ”Castle”, de pe coloana sonoră a filmului "The Huntsman: Winter’s War Version". Tânăra artistă, în vârstă de doar 21 de ani, promovează în paralel și albumul ei de debut, ”Badlands”, ce a urcat până pe poziția a doua în topurile din Statele Unite.

Deși Halsey pare să fi cucerit o mare parte a publicului încă de la primele piese, artista a mărturisit că a întâmpinat mari dificultăți în zona de promovare pe radio din cauza genului muzical abordat.

"Genurile muzicale promovate în 2016 sunt o mare varză. Jumătate din piesele hip-hop sunt, la rădăcină, piese pop, și jumătate din piesele cu un sound alternativ sunt de fapt melodii pop. Iar posturile de radio care difuzează pop habar nu au ce au de făcut. Ajung în final să discut cu posturile de radio de pe zona de alternativ: <<Îmi spui că muzica mea e prea întunecată pentru a fi pop și prea pop pentru a fi alternativă>>. Din cauza asta nici posturile cu muzică urbană nu se ating de ea. Așa că avem un album care nu se încadrează nicăieri. Și ce poate fi mai alternativ decât asta?”, a declarat Halsey pentru Rolling Stone.

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE