Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Alone ft. Big Sean, Stefflon Don

Halsey a lansat în această săptămână un videoclip extravagant pentru piesa "Alone". Melodia sosea cu câteva săptămâni în urmă ca single remixat, realizat în colaborare cu Big Sean şi Stefflon Don. Vă invităm să urmăriţi strălucitorul clip mai jos.

Undeva la graniţa dintre carnavalul de la Rio şi o prezentare de modă într-o catedrală psihedelică se află decorurile acestei creaţii vizuale. "Alone" este povestea Cenuşăresei spusă parcă de o Lady Gaga mai romantică. Halsey este prinţesa acestui bal, iar Big Sean este personajul masculin care o aşteaptă în iatac, cu sfaturi pentru a îşi cuceri alesul.

Stefflon este o prezenţă feminină inedită, care poate fi descrisă cel mai bine astfel: "dacă Nicki Minaj era jamaicană".

Piesa este o combinaţie inedită între pop şi hip-hop, cu un bas bine pendulat între silabe. Halsey primeşte un duş de confetti şi dansează între costume şi măşti uriaşe şi extravagante, ce par luate de această dată din carnavalul de la Veneţia. Single-ul acesta este extras de pe albumul "Hopeless Fountain Kingdom", lansat de Halsey în vara anului trecut. Era al doilea LP al său de studio şi aborda genul synth pop într-un mod original.

A urcat până pe locul întâi în US Billboard 200 şi este un material discografic inspirat de piesa lui William Shakespeare "Romeo şi Julieta". Chiar prologul acelei piese este recitat pe intro-ul acestui album. De altfel romantismul temei este reflectat şi în videoclipul piesei "Now or Never", care e inspirat din adaptarea lui Baz Luhrmann din 1996 pentru filmul "Romeo + Juliet".

Ceea ce auzim în noul videoclip nu este varianta originală de melodie, ci versiunea remixata apărută recent. Halsey porneşte în iulie ultima etapă din turneul nord american de promovare pentru LP-ul său. Apoi va ajunge în Europa, pentru un concert special la Londra.

Halsey, pe numele său real Ashley Nicolette Frangipane este o cântăreaţă americană în vârstă de 23 de ani care a devenit cunoscută prin clipurile pe care le posta pe YouTube. Tânăra se filma cântând şi a fost descoperită de casa de discuri Astralwerks în 2014. A avut primele turnee cu The Kooks şi Imagine Dragons, pentru a promova primul său EP, "Room 93".

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1