Urmărește-ne în Social Media

HAIM - Right Now

HAIM a lansat videoclipul noului single ”Right Now”, primul extras de pe discul zvonit a fi intitulat ”Something to Tell You”. Vizualul este regizat de Paul Thomas Anderson și filmat la Valentine Recording Studios, North Hollywood, în California.

”De aici începem...live în studio.

Am fost atât de norocoase să lucrăm cu incredibilul Paul Thomas Anderson, care ne-a sursprins doar pe noi. O singură filmare, live, la Valentine Studios în timpul înregistrării celui de-al doilea album. Vor mai veni și alte piese, dar asta este tot pentru moment (”Right Now”)”, a transmis HAIM fanilor de pe Facebook.

Noul single ”Right Now” va fi inclus pe cel de-al doilea album de studio al formației, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit. Conform zvonurilor din presă, acesta ar fi intitulat ”Something to Tell You” și ar urma să fie lansat anul acesta, la 4 ani de la apariția discului de debut ”Days Are Gone”.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol din rubrica JOINewArtist.

PUBLICITATE
Comentarii