Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Haim ft. A$AP Ferg - My Song 5

Surorile Haim continuă promovarea albumului de debut “Days Are Gone“ prin lansarea unui nou single, ce vine însoțit de videoclip. Piesa se numește "My Song 5" și este o colaborare cu rapper-ul american A$AP Ferg.

După o vară cu multe festivaluri în agendă, Haim a reintrat în circuitul lansării de single-uri. Noua piesă promovată se numește "My Song 5" și beneficiază de un videoclip care punctează umorul celor 3 surori. În clip apar Kesha, Ezra Koenig de la Vampire Weekend și actrița de comedie Vanessa Bayer, cu apariții frecvente în cunoscutul show american “Saturday Night Live” (SNL).

"My Song 5" este extras de pe albumul de debut "Days Are Gone", ce a fost lansat pe piață pe 30 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Polydor Records. Discul a debutat pe primul loc în topurile din UK, pe locul 2 în Australia și pe 6 în SUA, publicații precum NME, Rolling Stone sau Pitchfork apreciindu-le muzica în diferite review-uri.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol anterior de la rubrica JOINewArtist.

Citește mai multe despre Haim
Videoclipuri cu Haim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE