Urmărește-ne în Social Media

HAIM - Hallelujah

Haim a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată ”Hallelujah”. Melodia este un omagiu adus de formație unui prieten drag, ce și-a pierdut viața.

Haim își exprimă regretul pentru pierderea unei persoane dragi în versurile unei piese emoționante, intitulate "Hallelujah". Noul single este dedicat lui Sammi Kane Kraft, după cum surorile Haim detaliază într-o postare pe Instagram.

"A fost o pierdere care mi-a schimbat viața pentru totdeauna"

"["Hallelujah"] Este o piesă despre familie, iubire, pierdere și a fi recunoscător pentru tot. E greu să vorbesc despre versurile din această piesă, dar am vrut să-mi deschid sufletul, așa că am să o fac...Am trecut printr-o perioadă foarte întunecată când aveam 20 de ani. M-am trezit într-o dimineață de octombrie și am aflat că cea mai bună prietenă a mea, Sammi Kane Kraft, a murit într-un tragic accident de mașină.

A fost o pierdere care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Sammi era totul pentru mine, iar acceptarea că nu mai era acolo, că nu mai puteam să o mai sun, să o îmbrățișez, că nu-i voi mai vedea niciodată zâmbetul cald și ochii plini de lumină...m-a distrus. E ciudat, dar am început să mă gândesc la toate momentele importante care vor urma și mi-am dat seama că ea nu va fi lângă mine - cum ar fi petrecerea de la 21 de ani din Vegas, sau planurile de a merge la festivaluri peste tot în lume, sau faptul că atunci când mă voi căsători, la un moment dat, ea nu-mi va fi alături, ca domnișoară de onoare. Mereu am vrut să-i aduc un omagiu, dar nu am reușit să pun în cuvinte ceea ce simțeam", a mărturisit Alana Haim.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Paul Thomas Anderson, cu care Haim a colaborat și pentru clipul "Summer Girl".

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi articolul nostru din rubrica JOINewArtist.

PUBLICITATE
Comentarii