Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Gwen Stefani - Used To Love You

Gwen Stefani a lansat un videoclip emoționant pentru noul single ”Used To Love You”. Piesa este dedicată fostului soț, Gavin Rossdale, cei doi divorțând în august după 13 ani de căsnicie.

Gwen Stefani a găsit cea mai bună metodă de a-i transmite fostului soț ceea ce simte pentru el. Noul single ”Used To Love You” este o scrisoare deschisă către cel pe care l-a iubit, dar pe care acum îl urăște. Videoclipul ce acompaniază piesa nu face decât să accentueze și mai mult versurile, Gwen fiind prezentată retrăind emoțiile pe care le-a simțit atunci când a compus melodia.

Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

„Deși am luat împreună decizia de a nu mai fi parteneri în căsnicie, rămânem parteneri în creșterea copiilor noștri și ne angajăm să le oferim căldura unui mediu familial sănătos. Pentru a face asta, solicităm presei discreție în această perioadă”, au transmis cei doi.

Înaintea căsătoriei nu a existat un contract prenupțial, în acest caz fiind valabile legile din California, conform cărora după divorț fiecare obține jumătate din valoarea bunurilor comune. Conform ultimelor declarații, averea lui Gavin Rossdale era estimată la 35 de milioane de dolari, iar cea a lui Gwen Stefani la 80 de milioane de dolari.

Citește mai multe despre Gwen Stefani
Videoclipuri cu Gwen Stefani
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE