Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Gwen Stefani - Misery

Gwen Stefani a lansat videoclipul noului single ”Misery”. Piesa este extrasă de pe albumul "This Is What the Truth Feels Like…".
Urmărește-ne pe

Gwen Stefani își dedică o mare parte din timpul său promovării albumului "This Is What the Truth Feels Like…". După show-ul susținut la SNL (Saturday Night Live), una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de divertisment din SUA și duetul cu Blake Shelton pentru piesa ”Go Ahead And Brake My Heart”, Gwen Stefani lansează videoclipul celui mai recent single, ”Misery”. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Robin Fredriksson, Julia Michaels, Mattias Larsson și Justin Tranter și vine însoțită de un videoclip regizat de Sophie Muller.

Albumul "This Is What the Truth Feels Like…" a fost lansat pe 18 martie, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200. Materialul este inspirat atât de viața intimă actuală a artistei, cât și de relația cu fostul soț. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

Gwen Stefani - ”This Is What The Truth Feels Like”

Citește mai multe despre Gwen Stefani
Videoclipuri cu Gwen Stefani
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE