Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Gwen Stefani - Misery

Gwen Stefani a lansat videoclipul noului single ”Misery”. Piesa este extrasă de pe albumul "This Is What the Truth Feels Like…".

Gwen Stefani își dedică o mare parte din timpul său promovării albumului "This Is What the Truth Feels Like…". După show-ul susținut la SNL (Saturday Night Live), una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de divertisment din SUA și duetul cu Blake Shelton pentru piesa ”Go Ahead And Brake My Heart”, Gwen Stefani lansează videoclipul celui mai recent single, ”Misery”. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Robin Fredriksson, Julia Michaels, Mattias Larsson și Justin Tranter și vine însoțită de un videoclip regizat de Sophie Muller.

Albumul "This Is What the Truth Feels Like…" a fost lansat pe 18 martie, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200. Materialul este inspirat atât de viața intimă actuală a artistei, cât și de relația cu fostul soț. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

Gwen Stefani - ”This Is What The Truth Feels Like”

Citește mai multe despre Gwen Stefani
Videoclipuri cu Gwen Stefani
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE