Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Guz – Iubesc maniacal

Guz a lansat noul videoclip al piesei “Iubesc Manical”, extrasă de pe albumul “Colecționez suflete”.

Vara aceasta, Guz preferă să ne arate și o altă latură a iubirii, mai neastâmpărată și euforică; “Iubesc maniacal” este mesajul pe care îl transmite în noul videoclip al piesei cu același nume. După ce ne-a îmblânzit sufletele cu piesa “Prefer”, Guz s-a întors cu “Iubesc maniacal”, o piesă veselă, plină de viața și de pasiune.

Artistul își arată în această piesă latura euforică, chiar rebelă și pofta de viață și iubire pe care o vrea să o transmită publicului.

“Iubesc maniacal” este o piesă care vrea să îți pună zâmbetul pe buze și te face să realizezi încă o dată cât de importantă este iubirea în viața noastră, spune Guz.

Piesa este extrasă de pe albumul “Colecționez suflete” lansat în septembrie 2017 și a fost compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max. Videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari.

Guz în prezent este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE