Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Guz – Iubesc maniacal

Guz a lansat noul videoclip al piesei “Iubesc Manical”, extrasă de pe albumul “Colecționez suflete”.

Vara aceasta, Guz preferă să ne arate și o altă latură a iubirii, mai neastâmpărată și euforică; “Iubesc maniacal” este mesajul pe care îl transmite în noul videoclip al piesei cu același nume. După ce ne-a îmblânzit sufletele cu piesa “Prefer”, Guz s-a întors cu “Iubesc maniacal”, o piesă veselă, plină de viața și de pasiune.

Artistul își arată în această piesă latura euforică, chiar rebelă și pofta de viață și iubire pe care o vrea să o transmită publicului.

“Iubesc maniacal” este o piesă care vrea să îți pună zâmbetul pe buze și te face să realizezi încă o dată cât de importantă este iubirea în viața noastră, spune Guz.

Piesa este extrasă de pe albumul “Colecționez suflete” lansat în septembrie 2017 și a fost compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max. Videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari.

Guz în prezent este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE