Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Guz - I love you

Guz, un tânăr compozitor și actor din Republica Moldova, a lansat videoclipul piesei "I love you". Melodia este o declarație universală de dragoste, simplă, concisă și directă.

Videoclipul piesei aduce în prim-plan 20 de vedete de peste Prut, care își arată dragostea în cele mai originale moduri cu putință. Nata Albot, Andrei Bolocan, Katy Rain, Andrei Tostogan, Nicoleta Gavrilita, Nicu Tarna, Pasha Parfeny se numără printre vedetele care apar în videoclipul "I love you", regizat de către Guz și Kabzzon.

"În copilarie eram un băiat cuminte și roșeam dacă mi se recita 'Cică eu, cică tu, cica I love you'. Anii au trecut și, deși lucrurile s-au schimbat, nu am uitat acea emoție care m-a ajutat acum să lansez o melodie jucăușă rău", declară Guz.

Compusă de către Guz, piesa "I love you" transmite bucuria de a iubi la orice vârstă, sub orice formă și ca toate poveștile de iubire au la bază aceste trei cuvinte.

"Fiecare își trăiește iubirea diferit la orice vârstă, pe undeva poate mai copilărește, pe undeva mai serios, însă cu toții folosim, mai devreme sau mai târziu, expresia 'I Love You'", adaugă artistul.

Compozitor și interpret, Guz și-a început cariera muzicală odată cu lansarea piesei "Buburuza". Melodia s-a bucurat de succes în Republica Moldova și a fost declarată piesa anului 2012, la Premiile Industriei Muzicale din Moldova. În plus, Guz este actor al teatrului muzical "Ginta Latina" din Chișinău și a devenit cunoscut odată cu rolul principal din filmul "Culorile".

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE