Urmărește-ne în Social Media

Guz feat. Irina Rimes - Prea fin, prea dulce

Guz se întoarce cu o piesă nouă, “Prea fin, prea dulce”, de această dată în colaborare cu Irina Rimes. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album, “Inimă de piatră”.

“Prea fin, prea dulce” este o piesă ritmată, care transmite optimism și voie bună ascultătorilor, iar cei doi artiștii cântă despre liniștea și pacea interioară către care aspirăm cu toții.

Linia melodică dansantă, subiectul pozitiv al piesei și colaborarea cu artista Irina Rimes au dus piesa pe locul 6 în Youtube Trending.

Vocile celor doi artiști se completează armonios cântând despre starea de bine pe care o avem fiecare atunci când ne bucurăm de câteva momente de liniște, în care suntem numai noi în comuniune cu natură sau ceea ce ne înconjoară. Piesa descrie acest moment ca fiind unul “prea fin, prea dulce…”

Melodia “Prea fin, prea dulce” este extrasă de pe albumul "Inimă de piatră", care a apărut pe 25 noiembrie în toate magazinele digitale. Este al doilea material discografic din cariera artistului și conține 10 piese, dintre care "Strig" și "Dans nebun" sunt însoțite de videoclip.

Guz și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România odată cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia: "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".

 

 

 

Publicat

pe

Comentarii