Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Guz feat. Irina Rimes - Prea fin, prea dulce

Guz se întoarce cu o piesă nouă, “Prea fin, prea dulce”, de această dată în colaborare cu Irina Rimes. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album, “Inimă de piatră”.

“Prea fin, prea dulce” este o piesă ritmată, care transmite optimism și voie bună ascultătorilor, iar cei doi artiștii cântă despre liniștea și pacea interioară către care aspirăm cu toții.

Linia melodică dansantă, subiectul pozitiv al piesei și colaborarea cu artista Irina Rimes au dus piesa pe locul 6 în Youtube Trending.

Vocile celor doi artiști se completează armonios cântând despre starea de bine pe care o avem fiecare atunci când ne bucurăm de câteva momente de liniște, în care suntem numai noi în comuniune cu natură sau ceea ce ne înconjoară. Piesa descrie acest moment ca fiind unul “prea fin, prea dulce…”

Melodia “Prea fin, prea dulce” este extrasă de pe albumul "Inimă de piatră", care a apărut pe 25 noiembrie în toate magazinele digitale. Este al doilea material discografic din cariera artistului și conține 10 piese, dintre care "Strig" și "Dans nebun" sunt însoțite de videoclip.

Guz și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România odată cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia: "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".

 

 

 

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE