Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Guz - Doar un lucru divulg

Artistul de peste Prut Guz, pe numele său Ivan Guzu, lansează un clip sentimental pentru piesa "Doar un lucru divulg". Filmat la Constanța, clipul aduce în prim-plan starea de iubire a interpretului și declarația sa de dragoste, însoțită de valurile mării.

Guz a apărut în peisajul muzical românesc în 2017 cu piesa "Prefer", iar în 2018 a colaborat cu Irina Rimes și au lansat împreună "Prea fin, prea dulce". Parte din valul de artiști din Republica Moldova care încântă publicul românesc, Guz lansează un videoclip pentru o nouă piesă de pe albumul "Inimă de Piatră".

"Doar un lucru divulg" este o piesă de dragoste, un mesaj sincer de la un suflet sensibil către iubirea sa. Iată care este mesajul și intenția acestei piese, din partea lui Guz:

"Doar un lucru divulg" este un manifesto al iubirii pe care îl pot transmite cel mai natural prin versuri, întrucat acele două cuvinte au început să își piardă din sens, fiind din ce în ce mai uzate. Așadar, dedic acest cântec tuturor sufletelor fragile care vor să spună "te iubesc" altfel.

Piesa a fost compusă de către Guz și Max Kissaru, iar videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari, în Constanța. Un clip simplu, cu un mesaj clar, în care interpretul e personaj principal și își asumă sentimentele pe care le poartă, le scrie pe hârtie și le lasă într-o sticlă în valurile mării.

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE