Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Guz - Doar un lucru divulg

Artistul de peste Prut Guz, pe numele său Ivan Guzu, lansează un clip sentimental pentru piesa "Doar un lucru divulg". Filmat la Constanța, clipul aduce în prim-plan starea de iubire a interpretului și declarația sa de dragoste, însoțită de valurile mării.

Guz a apărut în peisajul muzical românesc în 2017 cu piesa "Prefer", iar în 2018 a colaborat cu Irina Rimes și au lansat împreună "Prea fin, prea dulce". Parte din valul de artiști din Republica Moldova care încântă publicul românesc, Guz lansează un videoclip pentru o nouă piesă de pe albumul "Inimă de Piatră".

"Doar un lucru divulg" este o piesă de dragoste, un mesaj sincer de la un suflet sensibil către iubirea sa. Iată care este mesajul și intenția acestei piese, din partea lui Guz:

"Doar un lucru divulg" este un manifesto al iubirii pe care îl pot transmite cel mai natural prin versuri, întrucat acele două cuvinte au început să își piardă din sens, fiind din ce în ce mai uzate. Așadar, dedic acest cântec tuturor sufletelor fragile care vor să spună "te iubesc" altfel.

Piesa a fost compusă de către Guz și Max Kissaru, iar videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari, în Constanța. Un clip simplu, cu un mesaj clar, în care interpretul e personaj principal și își asumă sentimentele pe care le poartă, le scrie pe hârtie și le lasă într-o sticlă în valurile mării.

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE