Urmărește-ne în Social Media

Guilty - Opium

Trupa de post punk rock alternativ GUILTY revine în atenția publicului cu piesa "Opium". Acesta este primul single lansat de grup în 2022, după o pauză de jumătate de an, în care formația s-a axat pe finalizarea albumului de debut.

Tema piesei "Opium" continuă direcția începută cu "Illusions Never Die" și "Personal", lansate anul trecut însă abordarea piesei este în direcția unei balade care creste substanțial pe final. Piesa este interpretată atât în limba engleză cât și în limba spaniolă. "Opium" este o baladă rock cu tema dramatică ce vorbește despre o despărțire grea, despre dependenta emoțională a omului, comparată cu dependența de droguri.

Piesa a fost înregistrată la IV Metal Foundry, iar de mix și master s-a ocupat Alexandru Mîșu. Videoclipul piesei a fost filmat atât în România cât și în Lima, Peru.

GUILTY este o trupă de rock alternativ formată din peruanul Ruben Villanueva (lider vocal și compozitor), brazilianul Renan Santos (chitară) și românii Cristi Diaconu (tobe) și Silviu Ruta (chitara bass). ​S-au cunoscut în 2019, iar în 2020 au lansat primul EP intitulat "A long way to nowhere", compus din 5 piese. De atunci și până acum stilul trupei a evoluat constant, piesele de pe noul album ce va fi lansat în toamnă promițând mult.

PUBLICITATE
Comentarii