Urmărește-ne în Social Media

Guess Who - Stele

Guess Who a lansat recent documentarul "Un Anonim Celebru", iar acum îl urmează cu un nou videoclip, pentru piesa "Stele". Premiera clipului a avut loc în urmă cu câteva ore pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

"Stele" este o piesă extrasă de pe albumul cel nou al artistului, care va debuta pe 16 mai. Single-ul a fost realizat de către likeminded, un grup de producători muzicali din Statele Unite. Videoclipul poartă semnătura lui Iulian Moga şi ni-l prezintă pe Guess Who la înălţime deasupra Capitalei, reflectând la ascensiunea sa. Artistul cântă despre riscuri, despre munca necesară pentru a ieşi din mulţime şi despre speranţă.

Fundalul sonor e asigurat de un beat pe bază de bas şi percuţie în stil "light dubstep". Guess Who are o carieră bogată în spate, cu 16 ani la activ şi multiple colaborări, astfel că un moment de reflecţie asupra evoluţiei sale e binevenit. Faţă de alţi rapperi de la noi, muzicianul s-a remarcat prin mesaje sociale puternice, alternate cu versuri comice.

Lăsând în urma rivalitatea cu Paraziţii, Guess Who a avut în ultimii ani colaborări cu Tudor Chirilă, Florin Chilian şi Grasu XXL. Pe 16 mai debutează albumul "Un Anonim Celebru", urmând să fie disponibil pe toate platformele de streaming populare, dar şi în format fizic. Aţi remarcat probabil că numele albumului este identic cu cel al documentarului mai sus menţionat.

Acesta prezintă ascensiunea lui Guess Who în carieră, oprindu-se asupra unor momente precum primul album solo, din 2009. Vedem secvenţe din concerte, difuzări radio, dar şi momente din studio. Documentarul nu se fereşte de momentele grele din cariera rapperului şi reprezintă o experienţă personală şi necesară în peisajul hip-hop autohton.

Comentarii