Urmărește-ne în Social Media

Gucci Mane & Nicki Minaj - Make Love

Nicki Minaj tocmai şi-a mai adăugat în palmares o colaborare, cu rapperul Gucci Mane. Cei doi au lansat melodia "Make Love", care primeşte un videoclip plin de bling-bling şi fete sumar îmbrăcate. Nicki se remarcă prin ochelarii săi uriaşi clasici.

Artista rap petrece o bună parte a videoclipului în bikini pe un unicorn gonflabil. Având la gât un lanţ masiv din aur, aceasta cântă pe un beat lent, cu un bas subtil. Câteva clape discrete, ca în rap-ul anilor 90 se strecoară în instrumental. Deşi "Make Love" e un featuring, Nicki Minaj pare să primească mai mult timp pe ecran decât Gucci Mane.

Rapperiţa are şi cheia pentru succes, conform versului "You gotta sell records" ("Trebuie să vinzi discuri"). Imn al materialismului, asociind ideea de "Make Love" cu "Make Money", piesa are un clip înţesat de maşini de sute de mii de euro, fete frumoase şi bijuterii pe care ar fi invidioasă şi Regina Angliei. Nu e prima colaborare între aceşti artişti hip-hop, ei cântând împreună şi pe melodiile "Haterade" sau "Slumber Party".

Totuşi "Make Love" e primul clip care îi aduce împreună pe ecran. Piesa se va afla pe viitorul album al lui Gucci, "Drop Top Wizop". Rapperul are cu siguranţă inspiraţie, fiind eliberat din închisoare anul trecut în mai şi lansând al zecelea album de studio în decembrie.

Nicki a bifat recent colaborări cu Jason Derulo şi David Guetta sau Lil Wayne. "Regina rapului" a trebuit să refilmeze un clip, pentru că includea scene filmate pe podul unde a avut loc atacul terorist din Londra săptămâna trecută.

PUBLICITATE
Comentarii