Urmărește-ne în Social Media

Gromee x Iraida - Don't Stop The Party

Gromee și IRAIDA fac echipă pentru "Don't Stop The Party", o piesă energică dance. Melodia este lansată împreună cu un videoclip disponibil în articol.

Sound-ul pentru "Don't stop the party" se simte precum călătoria printr-un portal care vă va trimite la cea mai bună petrecere din viața voastră. Instrumentalul și versurile pentru "Don't Stop the party" au fost conturate de Gromee (Andrzej Gromala) și IRAIDA (Adelina Stînga), alături de Petre Octavian Ioachim (Achi), iar de producție s-au ocupat Gromee și Achi.

"Te ridică, te coboară, apoi te ridică iar, <<Don't stop the party>> e ca un rollercoaster muzical în care iubim să călătorim. A fost super să includ atât vocea, cât și creativitatea IRAIDEI pe această piesă și sunt sigur că vă veți bucura de ea la fel de mult ca noi", a declarat Gromee.

IRAIDA a adăugat:

"Știi momentul acela când ești la un party bombă, unde este Dj-ul tău preferat și ai vrea ca seara să nu se mai termine? Despre asta este piesa noastră. <<Don't stop the party>> este despre iubirea față de artiștii tăi favoriți, față de oamenii cu care ești alături, față de muzică. Piesa a fost compusă de mine, Achi și Gromee, care m-a inspirat enorm, întrucât este un Dj de top! Dă-i un play și spune-mi dacă te vezi deja petrecând la festivalul tău preferat".

Gromee este un DJ/producător din Polonia, cunoscut drept "mașinăria de făcut hituri" pentru 10 single-uri de platină în Polonia, cu peste 90M de streams pe Spotify și peste 160M vizualizări pe YouTube. Gromee a colaborat cu artiști precum INNA, Jesper Jenset, Asdis pentru piese ce au cucerit radiourile și mediul online. A fost cap de afiș pentru multe festivaluri și a împărțit scenele cu unii dintre cei mai mari muzicieni precum Mariah Carey, David Guetta sau Elton John. Toate piesele au fost în topul difuzărilor pe radio din Polonia sau alte țări.

IRAIDA este unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris piese pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Colaborarea sa cu Manuel Riva, "Modern Love" a cucerit topurile, ajungând numărul 1 în Top 200 Shazam Bulgaria și România, plus în multe alte topuri din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, ea se încadrează întotdeauna perfect în orice act artistic.

PUBLICITATE
Comentarii