Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Foreigner
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Green Day - Back In The USA

Green Day sărbătoreşte lansarea unei noi compilaţii best of prin debutul unui videoclip fresh, pentru piesa "Back in the USA". Această melodie plus o colaborare cu Miranda Lambert sunt bonusurile colecţiei de hituri.

Noul release al punkerilor americani se numeşte "Greatest Hits: God's Favorite Band", ca de obicei un titlu haios cum ne-a obişnuit Green Day. "Back in the USA" ironizează visul american, cu o casă mare cu o peluză în faţă, o familie perfectă şi o viaţă liniştită. Totul se schimbă odată cu apariţia unui ziar pe peluză, care anunţă o declaraţie prezidenţială.

Billie Joe Armstrong, solistul Green Day este protagonistul acestui clip, în care apar şi colegii săi de trupă, ascunşi în garaj. Viaţa liniştită a americanilor este deranjată de o pereche de ochelari revoluţionari care odată puşi la ochi arată adevărul gol. Posterele cu maşini şi motociclete devin îndemnuri la consumerism, iar televizorul pare să spună numai minciuni.

Revistele îndeamnă la procreere. Enervaţi de noua realitate cei 3 membri Green Day pun mâna pe instrumente şi încep să cânte pentru a schimba lumea. Apariţia surpriză dinspre finalului clipului este cea a lui Donald Trump în varianta zombie, dezvăluit de aceeaşi lentilă magică de ochelari. Întregul clip a fost inspirat de creaţia horror a lui John Carpenter "They Live".

"Back in the USA" este una dintre cele 22 de melodii incluse pe noua colecţie, lansată oficial pe 17 noiembrie. Cealaltă melodie nouă este "Ordinary World", un featuring cu Miranda Lambert, vedetă country foarte apreciată în SUA.

Citește mai multe despre Green Day
Videoclipuri cu Green Day
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE