Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Green Day - Back In The USA

Green Day sărbătoreşte lansarea unei noi compilaţii best of prin debutul unui videoclip fresh, pentru piesa "Back in the USA". Această melodie plus o colaborare cu Miranda Lambert sunt bonusurile colecţiei de hituri.

Noul release al punkerilor americani se numeşte "Greatest Hits: God's Favorite Band", ca de obicei un titlu haios cum ne-a obişnuit Green Day. "Back in the USA" ironizează visul american, cu o casă mare cu o peluză în faţă, o familie perfectă şi o viaţă liniştită. Totul se schimbă odată cu apariţia unui ziar pe peluză, care anunţă o declaraţie prezidenţială.

Billie Joe Armstrong, solistul Green Day este protagonistul acestui clip, în care apar şi colegii săi de trupă, ascunşi în garaj. Viaţa liniştită a americanilor este deranjată de o pereche de ochelari revoluţionari care odată puşi la ochi arată adevărul gol. Posterele cu maşini şi motociclete devin îndemnuri la consumerism, iar televizorul pare să spună numai minciuni.

Revistele îndeamnă la procreere. Enervaţi de noua realitate cei 3 membri Green Day pun mâna pe instrumente şi încep să cânte pentru a schimba lumea. Apariţia surpriză dinspre finalului clipului este cea a lui Donald Trump în varianta zombie, dezvăluit de aceeaşi lentilă magică de ochelari. Întregul clip a fost inspirat de creaţia horror a lui John Carpenter "They Live".

"Back in the USA" este una dintre cele 22 de melodii incluse pe noua colecţie, lansată oficial pe 17 noiembrie. Cealaltă melodie nouă este "Ordinary World", un featuring cu Miranda Lambert, vedetă country foarte apreciată în SUA.

Citește mai multe despre Green Day
Videoclipuri cu Green Day
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE