Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Grasu XXL feat. Smiley - Lumea Nouă

Grasu XXL şi Smiley au lansat o nouă melodie numită "Lumea Nouă". Clipul său a strâns peste 100.000 de vizualizări în doar câteva ore de la debut. Fundalul modern şi cu influenţe tribale se îmbină cu un bas bine calibrat, iar instrumentalul piesei îi aparţine lui Andrei Mihai.

Piesa a fost produsă de către Grasu XXL şi Şerban Cazan, apoi mixată şi masterizată la Okapi Sound Studio. Acţiunea clipului se petrece într-un cimitir de maşini şi domină o atmosferă demnă de filmele Mad Max. Vedem automobile tunate în stilul trashy din peliculele post apocaliptice. Mecanicii taie cu flexul, în vreme ce Grasu XXL "scuipă" rime într-o haină de blană elegantă, iar Smiley intervine suav pe refren.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, care nu s-a zgârcit cu exploziile, fie că e vorba despre un televizor vechi sau chiar de o maşină. Filmările au avut loc în Bucureşti, la Remat de-a lungul unei singure zile, la finalul lui 2016. Vedem şi un AK47 care explodează şi judecând după versuri, mesajul pacifist e cel care răzbate cel mai clar. Contrastul dintre fiarele maşinilor vechi strivite şi homarul consumat de Grasu XXL şi Smiley e o metaforă perfectă pentru opulenţa vest europeană în antiteză cu criza refugiaţilor.

Ultimul album al lui Grasu XXL a fost "Drumul Spre Succes", disponibil în varianta standard şi deluxe pe CD, dar şi pe vinyl. Materialul a fost urmat de un film de scurt metraj cu acelaşi nume şi 3 clipuri de promovare. Smiley lansa ultimul său album, "Acasă" în 2013, iar în ultimul an s-a remarcat prin colaborarea cu Damian & Brothers pentru piesa gypsy punk "În Staţie La Lizeanu".

Finalul anului 2016 ne-a adus şi piesa "Confesiune", interpretată live în premieră la semifinala concursului "Vocea României".

Citește mai multe despre Grasu XXLSmiley
Videoclipuri cu Grasu XXLSmiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE