Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Grasu XXL feat. Andrei Pleșu - Drumul Spre Succes

Grasu XXL aduce în atenția publicului o colaborare inedită cu scriitorul Andrei Pleșu și lansează un videoclip bazat pe un scurt-metraj despre calea către succes.

Artistul rap Grasu XXL a lansat un nou clip pentru piesa intitulată "Drumul Spre Succes", bazat pe scurt-metrajul cu același nume realizat de Okapi Sound și Universal Music. Această piesă reprezintă conceptul cheie al întregului album recent lansat de Grasu XXL, care dorește să prezinte oamenilor cursa fără sfârșit în care se află, în căutarea succesului și a fericirii implicite.

Ca adăugiri în piesa lui Grasu XXL vin diferite aforisme ale lui Andrei Pleșu, rostite chiar de el. Unul dintre gândurile cheie ale lui Pleșu pe parcursul piesei este următorul:

Cred că succesul se obține ca și fericirea, mai curând dacă apare ca efect colateral decât ca țintă obsesivă, halucinatorie. 

Videoclipul conține fragmente din documentarul de scurt-metraj "Drumul spre succes", în care sunt urmărite viețile a cinci oameni diferiți și felul lor de a vedea succesul în viață.

Citește mai multe despre Grasu XXL
Videoclipuri cu Grasu XXL
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE