Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Grasu XXL feat. Andrei Pleșu - Drumul Spre Succes

Grasu XXL aduce în atenția publicului o colaborare inedită cu scriitorul Andrei Pleșu și lansează un videoclip bazat pe un scurt-metraj despre calea către succes.

Artistul rap Grasu XXL a lansat un nou clip pentru piesa intitulată "Drumul Spre Succes", bazat pe scurt-metrajul cu același nume realizat de Okapi Sound și Universal Music. Această piesă reprezintă conceptul cheie al întregului album recent lansat de Grasu XXL, care dorește să prezinte oamenilor cursa fără sfârșit în care se află, în căutarea succesului și a fericirii implicite.

Ca adăugiri în piesa lui Grasu XXL vin diferite aforisme ale lui Andrei Pleșu, rostite chiar de el. Unul dintre gândurile cheie ale lui Pleșu pe parcursul piesei este următorul:

Cred că succesul se obține ca și fericirea, mai curând dacă apare ca efect colateral decât ca țintă obsesivă, halucinatorie. 

Videoclipul conține fragmente din documentarul de scurt-metraj "Drumul spre succes", în care sunt urmărite viețile a cinci oameni diferiți și felul lor de a vedea succesul în viață.

Citește mai multe despre Grasu XXL
Videoclipuri cu Grasu XXL
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE