Urmărește-ne în Social Media

Gran Error x wrs - I Like It

Gran Error și wrs au lansat "I Like It", o piesă cu influențe de flamenco și cu un sound specific spaniol. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"I Like It" a fost creată de Gran Error (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și wrs, alături de Achi, Ira, Mingue, iar producția a fost realizată de Gran Error și Achi.

"Ritmul, vibrațiile și combinația de stiluri pentru acest cântec au rezultat exact așa cum ne-am dorit. wrs a venit perfect în completare cu sound-ul său fresh și astfel vă oferim mixul ideal. Have fun", au declarat Gran Error.

wrs a adăugat:

"Așa cum am promis, am livrat. După cum am spus, următoarele mele lansări vor fi mai mult despre vibrații pozitive și distracție și astfel, începem cu această colaborare. <<I Like It>> este piesa ideală pentru o petrecere reușită. Mulțumesc Gran Error pentru propunerea de a colabora, ador rezultatul. Love".

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători din spatele proiectului muzical Gran Error. De asemenea, ei sunt mințile creative din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte Dance care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții. În plus, cei doi au lucrat cu Akon, Nicki Minaj și Nick Jonas și au fost premiați de-a lungul carierei lor de peste 30 de ori.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni.

În 2022, artistul a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore".

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

wrs a lansat albumul de debut - "Fiesta'23"

wrs a lansat "Fiesta'23", o colecție de 11 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Copertă album "Fiesta'23"
Copertă album "Fiesta'23" │ FOTO: wrs

"Fiesta'23" reprezintă o combinație între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri.

Albumul include colaborarea cu Gran Error pentru "I Like It" și piesa "One Family", un remix special "Llámame" și unicul cântec în limba română, "Simte-mă", o colaborare cu DOMINO.

wrs este principalul compozitor al albumului, iar pentru producție a colaborat cu nume precum DOMINO, Alex Parker și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, fiecare piesă este însoțită de un visualiser special, toate disponibile pe YouTube, în care wrs oferă o serie de look-uri dramatice și memorabile.

"După succesul <<Llámame>> și performance-urile live în fața oamenilor, la cele peste 50 de concerte pe care le-am susținut în Europa în ultimul an, am fost inspirat să scriu un album pe care lumea să danseze și prin care să se simtă atmosfera de festival, vara, libertatea și lipsa de griji. Am scris la acest album pe tot parcursul anului, încă de vara trecută. Fiecare piesă este inspirată atât din experiențele mele personale, cât și gândindu-mă la mesajul pe care vreau să-l transmit către fanii mei: să fie ei înșiși mereu! Albumul conține 10 piese și un remix pentru <<Llámame>>, fiecare având un sound inspirat din muzica de club a anilor 2000", a declarat wrs.

TRACKLIST: Fiesta'23

 1. Vamos Juntos
 2. One Family
 3. Camarero
 4. I Like It
 5. Uno en un Million
 6. Simte-mă
 7. Somewhere in Ibiza
 8. Afterparty
 9. Hoy
 10. Dame Tu Calor
 11. Llámame (remix)
Citește în continuare