Urmărește-ne în Social Media

Gran Error x Elvana Gjata x ANTONIA - Clap Clap

Gran Error fac echipă cu Elvana și Antonia pentru piesa "Clap Clap", un imn al distracției și al timpului de calitate petrecut alături de prieteni. Videoclip disponibil în articol.

Ritm captivant, versuri în engleză și spaniolă și energie bună sunt ingredientele piesei scrise de Iraida, Achi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, versuri de Iraida și produse de Achi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Piesa a fost lansată cu un videoclip regizat de Alexandru Mureșan. Vizualul foarte dinamic și colorat prezintă o serie de personaje care se distrează într-o arenă de karting.

"Sunt super încântată de această colaborare cu Elvana, este o artistă pe care o admir pentru talentul și energia ei, simt că avem multă chimie și sper să nu fie prima și ultima dată când cântăm împreună. Și bineînțeles, îmi plac Gran Error, unii dintre cei mai talentați producători cu care am lucrat", a declarat Antonia.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători care stau în spatele duo-ului românesc de succes, Gran Error. Ei sunt, de asemenea, mintea din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte de dans care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții. De asemenea, au lucrat cu Akon, Nicky Minaj și Nick Jonas și au fost premiați de-a lungul carierei cu peste 30 de premii.

Elvana Gjata, artistul numărul 1 din Albania, este cunoscută pentru lansări precum "Fustani" care a fost pe locul în Albania și pe locul 73 în Elveția. Ea a fost pe aceleași scene cu artiști de renume precum Miley Cyrus, Calvin Harris și Dua Lipa.

Antonia, una dintre cele mai mari artiste din România, a lansat anul acesta "Una Favela" cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria și "Send Me Your Love" cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez.

Comentarii