Urmărește-ne în Social Media

Gramofone - Heart & Soul feat. ONETIMETHING

Gramofone a lansat "Heart & Soul", o piesă inspirată din angoasele și frustrările de zi cu zi. Videoclipul a putut fi urmărit în premieră pe 10 martie, în cadrul unui concert găzduit de Expirat Halele Carol.

Piesa lansată, "Heart & Soul", este o colaborare cu ONETIMETHING, așa cum au denumit băieții trio-ul format din Ana Băncescu (Deja Who), Marina Arsene (The Twisters) și Marta Popovici (Jazzappella).

Videoclipul îi prezintă pe cei cinci membri ai trupei în diferite ipostaze ce ilustrează mesajul piesei. Se întâmplă deseori să ne confruntăm cu situații neplăcute la locul de muncă: când întâlnim clienți care au impresia că un articol citit pe internet este echivalent cu cinci ani de studiu sistematic, colegi dezinteresați de ideile noastre sau întâlniri interminabile fără concluzii concrete, toate acestea ne macină ego-ul și ne scade nivelul de determinare.

Chiar și așa, piesa ne aduce aminte de lucrurile care contează în final. Nu trebuie să uităm să fim noi înșine și să trăim la maximum momentele în care facem ceea ce ne place.

În perioada următoare, Gramofone va cânta în deschiderea formației britanice de progressive rock, Haken, în clubul Quantic pe 27 martie, alături de White Walls.

Gramofone este o trupă bucureșteană de pop/rock al cărei sound s-a născut la intersecția unor influențe diversificate, de la classic rock și blues (Led Zeppelin, The Doors) la funk (The Meters, James Brown) și abordări conceptuale inspirate de Pink Floyd și The Beatles.

Formația a fost selectată anul acesta de către un juriu internațional format din oameni-cheie implicați în evenimente ca Exit, Madcool Festival, Sziget sau Wacken Open Air să participe la showcase-ul East European Music Conference de la Sibiu care a marcat și deschiderea Biroului de Export Muzical Românesc. De asemenea, membrii Gramofone au fost prezenți și în line up-ul showcase-ului celei mai longevive conferinte de la noi despre industrie muzicala – Mastering the Music Business.

RECOMANDARE: Gramofone - o nouă trupă românească ce cucerește de la prima ascultare

Experiența acumulată în timp, datorită aparițiilor radio și TV, precum și a concertelor susținute pe scenele din București și nu numai, au conferit formației un sound mai “texturat” și mai complex. Mulțumită lui Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass) și Cristi Nicoara (tobe) care s-au alăturat ulterior lui Vlad Dumitrescu (chitară) și Paul Drăgușin (clape), experiența live a devenit mai diversă și energică.

Comentarii