Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Al Di Meola
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Grace VanderWaal - So Much More Than This

Proaspăt premiată cu trofeul ”Rising Star” la gala Billboard's Women in Music 2017, Grace VanderWaal ne provoacă să privim dincolo de aparențe și să ne bucurăm de lucrurile simple, care ne fac viața mai frumoasă. ”So Much More Than This” este noul ei single, extras de pe albumul de debut ”Just The Beginning”.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani, a câștigat ”America's Got Talent”, interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat ”Just The Beginning”, discul a apărut pe 3 noiembrie, anul acesta, și a inclus hitul ”Moonlight”, pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

Noul single extras de pe albumul ei de debut se numește ”So Much More Than This” și este o nouă piesă compusă de Grace VanderWaal, împreună cu Derek Fuhrmann și Gregg Wattenberg.

”Partea mea preferată din videoclipul ”So Much More Than This” este momentul în care găsesc toate acele mesaje grozave pe care voi mi le-ați trimis în urmă cu câteva luni”, a detaliat Grace, mulțumindu-le, astfel, fanilor pentru susținere.

Mesaje primite de Grace de la fani

Mesaje primite de Grace de la fani

Tracklist ”Just The Beginning” - Grace VanderWaal: 

 1. Moonlight
 2. Sick Of Being Told
 3. Burned
 4. Just A Crush
 5. So Much More Than This
 6. Escape My Mind
 7. Talk Good
 8. Florets
 9. Insane Sometimes
 10. A Better Life
 11. City Song
 12. Darkness Keeps Chasing Me

Citește mai multe despre Grace VanderWaal
Videoclipuri cu Grace VanderWaal
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE