Urmărește-ne în Social Media

Grace VanderWaal - City Song

Grace VanderWaal, tânăra artistă care a câștigat ”America's Got Talent” la doar 12 ani, a lansat un nou single, intitulat ”City Song”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Brian Petchers.

După ”So Much More Than This”, piesă lansată în luna decembrie, Grace VanderWaal continuă promovarea albumului ei de debut cu single-ul ”City Song”. Ca și celelate piese ale artistei, melodia are un mesaj optimist și motivațional, Grace invitându-ne să ne bucurăm frumusețile orașului în care locuim, învățând, poate, să-l vedem în afara rutinei zilnice.

Noua piesă este acompaniată de un videoclip plin de culoare, în care Grace ne ajută să descoperim magia orașului. La finalul clipului apare și tatăl artistei.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani, a câștigat ”America's Got Talent”, interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat ”Just The Beginning”, discul a apărut pe 3 noiembrie 2017 și a inclus hitul ”Moonlight”, pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

PUBLICITATE
Comentarii