Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Grace VanderWaal - City Song

Grace VanderWaal, tânăra artistă care a câștigat ”America's Got Talent” la doar 12 ani, a lansat un nou single, intitulat ”City Song”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Brian Petchers.

După ”So Much More Than This”, piesă lansată în luna decembrie, Grace VanderWaal continuă promovarea albumului ei de debut cu single-ul ”City Song”. Ca și celelate piese ale artistei, melodia are un mesaj optimist și motivațional, Grace invitându-ne să ne bucurăm frumusețile orașului în care locuim, învățând, poate, să-l vedem în afara rutinei zilnice.

Noua piesă este acompaniată de un videoclip plin de culoare, în care Grace ne ajută să descoperim magia orașului. La finalul clipului apare și tatăl artistei.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani, a câștigat ”America's Got Talent”, interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat ”Just The Beginning”, discul a apărut pe 3 noiembrie 2017 și a inclus hitul ”Moonlight”, pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

Citește mai multe despre Grace VanderWaal
Videoclipuri cu Grace VanderWaal
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE