Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Gorillaz - Tranz

Gorillaz nu se reuneşte prea des pentru o reprezentaţie "live", dar când o face rezultă un hit instant. Se întâmplă asta pentru "Tranz", una dintre puţinele ocazii când vedem toate avatarurile animate din grup pe o scenă, fie ea şi virtuală. Vă invităm să vizionaţi noul clip în cadrul articolului.

"Tranz" este un videoclip psihedelic, cu multiple curcubee suprapuse, caleidoscopuri şi imagini deformate care se amestecă, învolburează şi dezvăluie în faţa privirilor noastre. De la personaje desenate în stilul clasic, până la figuri claymation, trecem printr-o întreagă serie de ipostaze ale artiştilor. Acest single este extras de pe albumul "The Now Now", lansat în această vară.

Recent am aflat că o piesă Gorillaz este inclusă pe coloana sonoră a jocului FIFA 19. Începutul de an ne-a adus o colaborare cu Snoop Dogg şi promisiunea de noi materiale discografice Gorillaz. "Tranz" este o piesă surprinzător de optimistă şi plină de sintetizatoare. Îi vedem pe 2D, Noodle, Russell şi Ace plini de viaţă pe o platformă rotativă şi cântând fiecare la instrumentul care l-a consacrat.

Totul se petrece într-un soi de vid cibernetic care devine tot mai distorsionat pe măsură ce progresează piesa. Chiar dacă au trecut doar 2 luni de când a sosit ultimul LP, "The Now Now", creatorul Gorillaz, Damon Albarn a oferit indicii că un nou proiect ar fi în pregătire. Asta deşi în ultimele 18 luni au fost lansate 2 LP-uri Gorillaz. Până să se apuce de acel disc, Damon se va axa totuşi pe formaţia sa, The Good, The Bad & the Queen.

Acel lineup include muzicieni precum Paul Simonon de la The Clash şi Tony Allen, toboşarul de la Afrobeat. Până să auzim vreun release Gorillaz vom asista la festivalul Demon Dayz organizat de trupă pe 20 octombrie în Los Angeles. Pe lista de artişti invitaţi se află Erykah Badu şi The Internet.

Regia noului clip le aparţine lui Jamie Hewlett şi Nicos Levesey, împreună cu Blinkink şi echipa de creativi din Paris Eddy. În general clipurile formaţiei îi prezintă pe cei 4 în aventuri psihedelice, în universuri alternative, cum a fost cazul la "Feel Good Inc" sau "Clint Eastwood". Gorillaz se află acum în etapa central-nord-americană a turneului, cu opriri în Toronto, New York, Chicago şi Mexico City.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE