Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Gorillaz - Strobelite

Gorillaz au lansat un nou videoclip animat în stil propriu, pentru piesa "Strobelite". De această dată clipul combină imagini cu actori reali cu cele cu faimoasele avataruri 3D ale membrilor formaţiei.

Clipul e gândit ca un battle clasic într-un club, o luptă în dansuri între personajele din Gorillaz. Avem un MC care întreţine atmosfera şi personaje fistichii la bar care condimentează încăperea. Avatarul lui Damon Albarn se înhăitează cu un tip dubios, iar pe ritmuri de funk se încinge ringul de dans. Numele piesei "Strobelite" nu e întâmplător, luminile stroboscopice abundând în acest vizual.

Spre finalul piesei personajele sunt transportate într-un univers 3D, parcă extras din jocuri video, ultra colorat şi plin de lasere. Gorillaz a bombardat webul cu videoclipuri şi remixuri ale pieselor de pe cel mai nou album, "Humanz". Trupa se află în acest moment în turneu cu o serie de artişti care apar şi pe noul disc şi care au primit roluri în noul videoclip.

Solistul Peven Everett e personajul central şi cel care îşi împrumută vocea acestei creaţii funk-disco. Vince Staples şi Jehnny Beth de la Savages apar de asemenea în video. Regia clipului îi aparţine lui Raoul Skinbeck, un personaj inventat care ar fi prieten cu Murdoc Niccals, unul dintre avatarurile Gorillaz. Ce e bizar e că regizorul are până şi background descris de trupă şi anume "o carieră lungă în producţia de reclame TV pentru o companie cu glazuri duble".

Pe 18 august Gorillaz vor fi headlineri la festivalul Outside Lands în San Francisco. În aceeaşi zi au promis că vor lansa un remix pentru "Strobelite", realizat de către Kaytranda. Porţiunea nord americană a turneului "Humanz" porneşte în septembrie.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE