BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Gorillaz - Saturnz Barz (Spirit House)

Gorillaz a lansat videoclipul noului single ”Saturnz Barz” (Spirit House). Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul ”Humanz”, primul material discografic anunțat după o pauză de 6 ani.

Noul single ”Saturnz Barz” este înregistrat în colaborare cu artistul jamaican Popcaan. Linia melodică se mulează perfect pe clipul cu tentă thriller produs de Passion Pictures Animation, în colaborare cu Google Spotlight Stories.

Saturnz Barz” este inclus pe noul album Gorillaz, ”Humanz”. Cel de-al 5-lea disc al grupului va fi lansat pe 28 aprilie 2017, conținând 14 piese noi.

Tracklist ”Humanz” - Gorillaz:

 1. "Ascension" feat. Vince Staples
 2. "Strobelite" feat. Peven Everett
 3. "Saturnz Barz" feat. Popcaan
 4. "Momentz" feat. De La Soul
 5. "Submission" feat. Danny Brown & Kelela
 6. "Charger" feat. Grace Jones
 7. "Andromeda" feat. D.R.A.M.
 8. "Busted and Blue"
 9. "Carnival" feat. Anthony Hamilton
 10. "Let Me Out" feat. Mavis Staples & Pusha T
 11. "Sex Murder Party" feat. Jamie Principle & Zebra Katz
 12. "She’s My Collar" feat. Kali Uchis
 13. "Hallelujah Money" feat. Benjamin Clementine
 14. "We Got The Power" feat. Jehnny Beth

Jamie Hewlett și Damon Albarn, solistul Blur, au pus bazele proiectului Gorillaz în 1998, albumul de debut lansat în 2001 fiind recompensat cu o intrare în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes atins vreodată de o formație virtuală. Ultimul album Gorillaz, „The Fall”, a fost lansat în 2011, ocupând poziția a 12-a în topurile britanice.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE