Urmărește-ne în Social Media

Gorillaz - Humility

Gorillaz și Jack Black acaparează plaja Venice din California pentru a prezenta publicului noul single ”Humility”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Now Now”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii iunie.

Videoclipul piesei ”Humility” a fost regizat de cofondatorul Gorillaz, Jamie Hewlett. Protagonistul clipului este 2D, pe care îl vedem plimbându-se pe role pe plaja Venice. În fundal, pe parcursul întregului videoclip, apare Jack Black, acesta ținând ritmul piesei la chitară. Noodles este prins într-un joc de șah, basistul Ace, ce l-a înlocuit pe Murdoc, le pune bețe în roate unor jucători de baschet, iar toboșarul Russel Hobbs pare deranjat de 2D, încheindu-i acestuia plimbarea pe role.

Noul single ”Humility” este inclus pe albumul ”The Now Now”, ce va fi lansat pe 29 iunie. Pe disc este inclusă și piesa "Hollywood", pe care trupa a interpretat-o live, în premieră, în luna martie. Pentru acest single, Albarn și Jamie Hewlett au colaborat cu Snoop Dogg.

Tracklist ”The Now Now” - Gorillaz:

 1. "Humility" (Feat. George Benson)
 2. "Tranz"
 3. "Hollywood" (Feat. Snoop Dogg, Jamie Principle)
 4. "Kansas"
 5. "Sorcererz"
 6. "Idaho"
 7. "Lake Zurich"
 8. "Magic City"
 9. "Fire Flies"
 10. "One Percent"
 11. "Souk Eye"

Gorillaz va pleca în turneu pentru a promova noul album. Fanii din Japonia vor avea ocazia de a asculta live întregul material cu o săptămână înainte de lansare, pe 22 iunie. Vor urma apoi concerte la Sziget (în cadrul festivalului), Toronto, Montreal, Philadelphia, Brooklyn, Boston, Chicago, Whittier (în cadrul Demon Dayz Festival 2018).

Comentarii

Muzică și film

Jack Black cântă "Baby One More Time" de la Britney Spears pe coloana sonoră a lui "Kung Fu Panda 4"

După câţiva ani de absenţă, celebra animaţie "Kung Fu Panda" a revenit, cu o parte a patra. Jack Black îşi reia rolul titular şi a generat şi un viral pentru a promova acest film, un cover după Britney Spears, piesa "Baby One More Time".

Publicat

pe

Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4
Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4 │ FOTO: Tenacious D

"Kung Fu Panda 4" are premiera în România pe 15 martie 2024. Filmul de animaţie are o durată de 91 de minute şi îi include în distribuţie pe Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Viola Davis, Bryan Cranston (Walter White din Breaking Bad) şi Awkwafina. Au trecut 8 ani de la "Kung Fu Panda 3", iar acum Po, panda-ul uriaş căruia îi dă voce Jack Black intră într-o nouă etapă a vieţii sale.

Acum va deveni un lider spiritual, după ce a renunţat la titlul de "Războinic Dragon". Regizat de Mike Mitchell, filmul e distribuit de Universal Pictures şi produs de DreamWorks. Hans Zimmer s-a ocupat de coloana sonoră. Bugetul a fost de 85 de milioane de dolari şi de la debutul din SUA, de pe 8 martie, au fost încasări de 93.1 milioane de dolari.

Revenind totuşi la piesă, "Baby, One More Time" e poate cel mai neaşteptat cover de la Jack Black şi trupa sa Tenacious D din ultima vreme. Iniţial coverul a fost promovat cu un clip de 20 de secunde în social media şi a devenit viral pe toate reţelele. Acum ascultăm varianta completă, mă rog un minut şi jumătate de voce dramatică şi ceva artificii la chitară. O ediţie completă, de 3 minute a piesei se află pe Spotify.

Avem şi un videoclip oficial, în care Black poartă un costum alb-negru, inspirat de ursul pand pe care îl joacă. Vedem şi mişcări de dans şi karate, ce mai, tacâmul complet. Black a jucat în ultimii ani în franciz "Jumanji" şi a cochetat serios cu muzica prin trupa Tenacious D, mai ales după filmele "School of Rock".

Tenacious D împlineşte 30 de ani de carieră în 2024, iar ultimul său album a fost "Post-Apocalypto", lansat în 2018.

Citește în continuare