Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Gorillaz - Hollywood

Gorillaz lansează o nouă piesă, "Hollywood", împreună cu Snoop Dogg și Jamie Principal. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Noul single vine după piesele "Humility", "Lake Zurich", "Sorcererz", "Fire Flies", iar trupa britanică urmează să lanseze un album nou curând. Piesa "Hollywood" a fost înregistrată ca demo într-o cameră de hotel din West Hollywood, atunci când cei de la Gorillaz erau în turneu.

Snoop Dogg a mai colaborat cu Gorillaz la proiecte muzicale în trecut, iar Jamie Principle i-a însoțit pe aceștia în turneu. Momentan, britanicii urmează să concerteze în Japonia, iar ulterior se vor întoarce în Europa, pentru festivalurile din această vară.

Cel de al șaselea album de studio va apărea pe 29 iunie, urmând să include și piesele menționate mai sus. Materialul discografic va purta numele The Now Now.

Albumul anterior Gorillaz a fost lansat în urmă cu un an. ”Humanz” a apărut pe piață în aprilie 2017, fiind înregistrat în mai multe locații: Londra, Paris, New York, Chicago, Jamaica. Discul a inclus colaborări cu o paletă variată de artiști, de la Noel Gallagher și Grace Jones, până la Kali Uchis, Vince Staples, Popcaan, D.R.A.M., Anthony Hamilton, De La Soul, Danny Brown, Kelela, Mavis Staples, Pusha T și Benjamin Clementine.
”Humanz” a debutat pe poziția a doua în topurile US Billboard 200 și UK Albums și pe prima poziție în US Top Rock Albums Chart. LP-ul a adus formaţiei și un Brit Award pentru "Cel mai bun grup britanic".

Tracklist album nou:

 1. Humility
 2. Tranz
 3. Hollywood’ (feat. Snoop Dogg and Jamie Principle)
 4. Kansas
 5. Sorcererz
 6. Idaho
 7. Lake Zurich
 8. Magic City
 9. Fire Flies
 10. One Percent
 11. Souk Eye

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE