Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Gorillaz - Hallelujah Money

Gorillaz a lansat videoclipul piesei "Hallelujah Money", primul lor single după o pauză de 6 ani. Melodia este o colaborare cu Benjamin Clementine, poet englez, cunoscut şi drept compozitor şi muzician. Gorillaz ne-a oferit luni întregi de teasing prin mijloacele de socializare şi acum trupa se pregătește să lanseze şi un album nou.

Videoclipul şi melodia sunt pline de încărcătură şi semnificaţii în actualul context social şi politic. Clipul în sine e realizat de către cei de la Gorillaz, împreună cu Giorgio Testi şi îl are în prim-plan pe Benjamin Clementine, care îşi recită profetic şi melodic versurile, în vreme ce în spate vedem proiecţii colorate pe un lift. De la păsări amorezate animate la marşul frăţiei La Calendaria din Spania, avem un peisaj vizual bogat aici.

Aspectul vizual a fost mereu important pentru Gorillaz, trupă reprezentată de avatarurile membrilor formaţiei: 2D, Murdoc, Russel şi Noodle. Ei şi-au dezvăluit cele mai noi aventuri prin povestioare şi comic bookuri postate online pe parcursul ultimului an. Cofondatorii Gorillaz, Damon Albarn, vocal al trupei Blur şi Jamie Hewlett au lucrat în ultimii doi ani la un nou album, ce nu are un titlu încă.

Trupa are patru albume la activ, debutând în 2001 cu fantasticul "Gorillaz", ce a vândut peste cinci milioane de copii. Cvartetul a bifat şi trei premii "Billboard Video Music Awards" în 2001, pentru piesa "Clint Eastwood", fiind ulterior şi nominalizaţi de multiple ori la BRIT Awards şi obţinând şi un Grammy în 2006. În cariera lor au avut şi trei premii MTV Europe Music Awards şi două MTV Video Music Awards.

Gorillaz sunt foarte greu de încadrat într-un gen, abordând atât hip hop, cât şi rock alternativ, electronica şi trip hop. Trupa a venit în format "Gorillaz Sound System" la noi în 2009 la Sala Polivalenta şi apoi la Peninsula în 2010, dar acel grup e reprezentat de artişti diferiţi, ce doar propagă şi mixează muzica celor patru personaje misterioase.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE