Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019

Videoclip oficial: Gorillaz - Garage Palace (Visualiser)

Trupa Gorillaz a surprins fanii cu un videoclip nou, pentru o piesă ce se regăsește pe versiunea super deluxe a albumului ”Humanz”. Noul single al formaţiei se numeşte ”Garage Palace” şi este înregistrat în colaborare rapperiţa britanică Little Simz.

"Garage Palace" este o piesă cumpusă de Damon Albarn în colaborare cu Little Simz, pe numele real Simbiatu "Simbi" Ajikawo.

“Am fost cu adevărat impresionat de individualitatea ei (Little Simz). Nu face parte dintr-o categorie, iar asta este cu adevărat grozav pentru ea”, a mărturisit Damon Albarn într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Piesa "Garage Palace" vine acompaniată de un videoclip animat regizat de Noah Harris, un regizor englez cunoscut, în special, pentru activitatea sa în domeniul publicității.

În prezent, Gorillaz se află într-un turneu de promovare a albumului ”Humanz”. Cel de-al 5-lea disc al grupului a fost lansate pe 28 aprilie 2017 și a debutat pe prima poziție în US Top Rock Albums (clasament realizat de Billboard). Pe acest disc se regăsesc single-urile ”Saturnz Barz (Spirit House)” și "Strobelite".

Jamie Hewlett și Damon Albarn, solistul Blur, au pus bazele proiectului Gorillaz în 1998, albumul de debut lansat în 2001 fiind recompensat cu o intrare în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes atins vreodată de o formație virtuală. Trupa are în discografie 5 albume, fiind distinsă cu un premiu Grammy, două MTV Video Music Awards, un premiu NME și 3 trofee MTV Europe Music Awards.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE