Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Gorillaz - Aries ft. Peter Hook & Georgia (Episode Three)

Gorillaz a lansat piesa "Aries", o colaborare cu Peter Hook & Georgia. Materialul este disponibil în articol.

Piesa "Aries" se regăsește pe materialul "Song Machine", o serie de piese și videoclipuri, denumite "episoade". Acestea vor fi lansate pe parcursul anului 2020 și fiecare episod va beneficia de invitați surpriză. Pentru melodia în discuție, Gorillaz a colaborat cu basistul Peter Hook (membru al fostelor trupe Joy Division și New Order) și cu muziciana Georgia (la tobe).

Videoclipul este regizat de Jamie Hewlett, co-fondatorul trupei, și îi prezintă pe Murdoc, 2D, Noodle și Russel plimbându-se cu motorul și mașina. La finalul clipului, 2D poartă o bandană pe post de mască facială și transmite un mesaj:

"Asigură-te că stai în casă. Ai grijă. Ah, da, și spală-te pe mâini."

Proiectul "Song Machine" a debutat pe 30 ianuarie cu piesa "Momentary Bliss" ft. slowthai & Slaves și a continuat cu "Désolé" ft. Fatoumata Diawara, lansată pe 27 februarie.

Jamie Hewlett și Damon Albarn, solistul Blur, au pus bazele proiectului Gorillaz în 1998, albumul de debut lansat în 2001 fiind recompensat cu o intrare în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes atins vreodată de o formație virtuală. Trupa are în discografie șase albume, fiind distinsă cu un premiu Grammy, două MTV Video Music Awards, un premiu NME și 3 trofee MTV Europe Music Awards.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE