Urmărește-ne în Social Media

Goodbye to Gravity - Atonement

Goodbye to Gravity a lansat un videoclip nou, ce promovează single-ul ”Atonement”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației „Mantras of War” .

Noul videoclip Goodbye to Gravity, “Atonement”, a fost regizat și editat de Andi Dumitrescu, care a mai colaborat cu trupa și la clipul “I Won’t Wait” în 2012.

“Am vrut să facem un clip care seamănă cu ‘B-movie’-urile SF din anii ’80 și am fost foarte încântați când Andi ne-a povestit ideea lui de scenariu. Cred că este un clip inedit, cu o grămadă de momente amuzante.” - Andrei Găluț

“La început, chiar am avut dubii că putem duce la bun sfârșit acest clip, deoarece a fost un proiect foarte ambițios: trei zile de filmare, două țări, trei orașe și o echipă de peste 20 de oameni. Dar cred că până la urmă a meritat și rezultatul este pe măsură.” - Alex Pascu

Noul album „Mantras of War” a fost produs în decursul anului 2014 de către basistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me The Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda.

Mantras of War” va fi lansat pe 30 octombrie, în cadrul unui concert care va avea loc în Club Colectiv.

PUBLICITATE
Comentarii