Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan - "Billy Jean" în finala Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE

Videoclip oficial: Good Charlotte - Actual Pain (Live Video)

Punkerii de la Good Charlotte au lansat un video filmat live pentru noul lor single, ”Actual Pain”. Melodia va fi inclusă pe noul LP al formației, ”Generation Rx”, așteptat să apară pe piață în luna septembrie.

După revenirea neașteptată din 2016, când Good Charlotte lansa un nou album de studio când până și fanii înfocați renunțaseră la ideea unui nou LP, punkerii continuă să lanseze muzică nouă și în 2018. Formația are un single nou, intitulat ”Actual Pain”, ce se va regăsi pe următorul disc, ”Generation Rx”. Pentru promovarea melodiei, trupa a filmat un videoclip live, ce captează foarte bine energia pe care grupul o emană pe scenă.

Trupa americană Good Charlotte făcea ravagii în anii 2000 cu piese precum "The Anthem", "Girls & Boys", "The Young and the Hopeless" și "Hold On". Formația a revenit în iulie 2016 cu albumul ”Youth Authority”, primul material al formației după o pauză de 6 ani. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe poziția a 4-a în US Top Rock Albums (Billboard). De pe disc au fost extrase piesele "Makeshift Love", "40 oz. Dream", ”Life Can't Get Much Better”, ”Life Changes”.

În perioada de pauză de la activitatea în trupa Good Charlotte, frații Benji și Joel Madden au lucrat la un alt proiect, intitulat “the Madden Brothers”. Sub această denumire a fost lansat albumul de debut ”Greetings From California”. În paralel, cei doi au compus și produs piese pentru și în colaborare cu 5 Seconds Of Summer, Three 6 Mafia, Hilary Duff și alți colegi de breaslă.

În componența actuală a trupei Good Charlotte se află Joel Madden, Benji Madden, Paul Thomas, Billy Martin și Dean Butterworth.

Citește mai multe despre Good Charlotte
Videoclipuri cu Good Charlotte
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE