BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Goldfrapp - Anymore

Goldfrapp a lansat un videoclip pentru piesa "Anymore", primul single de pe albumul cel nou, "Silver Eye". Melodia a avut premiera în cadrul emisiunii lui Lauren Laverne de la BBC 6 pe 23 ianuarie şi acum vedem şi un clip artistic pentru ea.

O melodie electro pursânge, "Anymore" ne prezintă o serie de fotomodele, dansând şi luptându-se în deşert. Cu ţinute haute couture, cu capul ras şi contrast al hainelor viu colorate, modelele din clip se unduiesc în bătaia vântului deşertic. Clipul a fost filmat în pustiul din Fuerteventura, o insulă vulcanică apropiată de coastele Africii.

Alison Goldfrapp apare ca un fel de şaman al fetelor din deşert, proiectându-şi vocea hipnotică printre rocile negre vulcanice. Clipul a fost produs de către Mary Calderwell. Alison a avut următoarele de spus pentru Dazed despre culisele realizării acestui material video:

Îmi place roca vulcanică, mi se pare fascinantă. Fuerteventura are o vreme mult mai plăcută decât Islanda. Îmi place la fel de mult ca şi deşertul. Peisajul are ceva provocator şi e un fundal excelent pentru clipuri. E ca şi cum ai avea un şevalet alb, care îţi permite să vizualizezi culori şi o poveste. Deseori vizualizez deşerturi în capul meu sau rocă vulcanică.

E ceva elemental şi visceral legat de ele. Intenţia a fost ca dansatoarele să pară androgine, încă un element de care sunt atrasă.

Albumul "Silver Eye" debutează pe 31 martie şi este al şaptelea material discografic al duetului britanic. Va include 10 melodii, compuse cu ajutorul unor sintetizatoare vintage şi drumbeat-uri selectate cu grijă de Alison. Printre producători se numără şi Leo Matthew Abrahams, care a lucrat cu Brian Eno, Imogen Heap sau Paul Simon.

Citește mai multe despre Goldfrapp
Videoclipuri cu Goldfrapp
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE