Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Goldfrapp - Anymore

Goldfrapp a lansat un videoclip pentru piesa "Anymore", primul single de pe albumul cel nou, "Silver Eye". Melodia a avut premiera în cadrul emisiunii lui Lauren Laverne de la BBC 6 pe 23 ianuarie şi acum vedem şi un clip artistic pentru ea.

O melodie electro pursânge, "Anymore" ne prezintă o serie de fotomodele, dansând şi luptându-se în deşert. Cu ţinute haute couture, cu capul ras şi contrast al hainelor viu colorate, modelele din clip se unduiesc în bătaia vântului deşertic. Clipul a fost filmat în pustiul din Fuerteventura, o insulă vulcanică apropiată de coastele Africii.

Alison Goldfrapp apare ca un fel de şaman al fetelor din deşert, proiectându-şi vocea hipnotică printre rocile negre vulcanice. Clipul a fost produs de către Mary Calderwell. Alison a avut următoarele de spus pentru Dazed despre culisele realizării acestui material video:

Îmi place roca vulcanică, mi se pare fascinantă. Fuerteventura are o vreme mult mai plăcută decât Islanda. Îmi place la fel de mult ca şi deşertul. Peisajul are ceva provocator şi e un fundal excelent pentru clipuri. E ca şi cum ai avea un şevalet alb, care îţi permite să vizualizezi culori şi o poveste. Deseori vizualizez deşerturi în capul meu sau rocă vulcanică.

E ceva elemental şi visceral legat de ele. Intenţia a fost ca dansatoarele să pară androgine, încă un element de care sunt atrasă.

Albumul "Silver Eye" debutează pe 31 martie şi este al şaptelea material discografic al duetului britanic. Va include 10 melodii, compuse cu ajutorul unor sintetizatoare vintage şi drumbeat-uri selectate cu grijă de Alison. Printre producători se numără şi Leo Matthew Abrahams, care a lucrat cu Brian Eno, Imogen Heap sau Paul Simon.

Citește mai multe despre Goldfrapp
Videoclipuri cu Goldfrapp
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE