Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: GOLAN - Abel

Golan a lansat pe 21 aprilie videoclipul piesei Abel, în care protagonistul este modelul Ivan Claudiu Vlad. Lansarea oficială a avut loc în club Control.

GOLAN a lansat pe 21 aprilie videoclipul piesei Abel, în care protagonistul este modelul Ivan Claudiu Vlad, care interpretează un dublu rol. Videoclipul a fost realizat de Hypno și editat de Andrei Bălășoiu într-o variantă alb-negru. „Abel” a fost mixat de Alexandru Burcea, iar de masterizat s-a ocupat Bill Roberts în studioul Golan Sound. Muzica și versurile le aparțin lui Alexandru Burcea și Mihai Ristea.

Videoclipul a fost lansat oficial în urmă cu câteva săptămâni în club Control, unde băieții au și cântat o parte dintre piesele mai cunoscute. GOLAN este un nou proiect muzical ce a luat naștere în București. Acesta este format din Alex Burcea (ex-Mandinga), Mihai Ristea și Ernersto, trei artiști care își îmbină cunoștiințele muzicale într-un melanj armonios. Folosind instrumente live, sample-uri și DJing, trioul creează o muzică eletronică abordată într-o manieră mai umană.

Cei care doresc să îi revadă pe GOLAN în concerte, o pot face de 1 mai, în Vama Veche la Fish Eye Fest, în Colectiv pe 8 mai, sau la Airfield Festival pe 30 iulie .

Citește mai multe despre Golan
Videoclipuri cu Golan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE