Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Gojira - The Cell

Metaliştii francezi Gojira au lansat un videoclip pentru piesa "The Cell", extrasă de pe albumul "Magma". Cu un rock progresiv dur şi o ilustraţie vizuală hipnotică, piesa va rămâne cu siguranţă întipărită multă vreme în mintea fanilor.

Captura video pentru clip a fost realizată cu o cameră cu imagine termică, iar regia îi aparţine lui Drew Cox. Piesa "The Cell" e un single extras de pe albumul "Magma", care a fost nominalizat la premiul Grammy pentru "Cel mai bun album Rock". Gojira a bifat şi o nominalizare la aceeaşi ediţie pentru "Best Metal Performance", în cazul melodiei "Silvera".

Formaţia a subliniat totuşi că nominalizările după cei 20 de ani de carieră nu vor afecta abordarea trupei. Cu toate acestea viitorul album va fi ceva mai "viabil comercial", promit metaliştii. "Magma" este un album înregistrat la studio-ul Silver Cord din Queens, New York şi a primit aprecieri de la chitaristul Metallica, Kirk Hammet.

Acesta a declarat următoarele despre francezi:

Gojira e cel mai bun lucru pe care l-am auzit într-o lungă perioadă. Ador albumul lor nou. Cred că este o creaţie artistică incredibilă. Este heavy, are vibe, are atitudine. Are toate lucrurile pe care vrei să le auzi, ritmuri complexe şi grozave, tobe excelente, riff-uri şi melodii grozave.

Grupul european nu trebuie confundat cu DJ-ul autohton Gojira, deşi având în vedere diferenţa de genuri şansele sunt mici. Gojira activează din 1996, numindu-se "Godzilla" la debut, dar schimbându-şi numele odată cu apariţia primului album în 2001. 6 albume mai târziu şi au apărut şi roadele muncii francezilor, odată cu nominalizările Grammy.

Trupa va cânta în deschiderea concertelor nord americane Metallica din această vară, întărind statutul trupei metal de pe vechiul continent.

Citește mai multe despre Gojira
Videoclipuri cu Gojira
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE